W wolexz 80+ Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim yiğit akdemir Pazar, 19:07 #1 epic games den battlefield 2042 aldım ama oyunu açarken "Game ownership disabled or delete" diyor ne yapmam lazım
epic games den battlefield 2042 aldım ama oyunu açarken "Game ownership disabled or delete" diyor ne yapmam lazım
T Talat 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,258 Dahası Reaksiyon skoru 315 İsim Talat Pazar, 19:08 #2 wolexz yazmış: epic games den battlefield 2042 aldım ama oyunu açarken "Game ownership disabled or delete" diyor ne yapmam lazım Devamı için tıklayın... Origini yükle hesabını bagla
wolexz yazmış: epic games den battlefield 2042 aldım ama oyunu açarken "Game ownership disabled or delete" diyor ne yapmam lazım Devamı için tıklayın... Origini yükle hesabını bagla
W wolexz 80+ Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim yiğit akdemir Pazar, 19:41 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Talat yazmış: Origini yükle hesabını bagla Devamı için tıklayın... origin kapanmadımı nasıl yükliycem
Talat yazmış: Origini yükle hesabını bagla Devamı için tıklayın... origin kapanmadımı nasıl yükliycem