Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Epic Games bölgesel fiyatlandirmadaki kurlarını güncelleyecek.
Hocam artık adam akıllı oyun vermiyolarki verseler ne yazar benim için önemli olan yeni çıkacak yeni nesil oyunların ucuz olmasiBedava oyun vermeye devam ettiği sürece benim için sorun yok.
valla aldığım 2 AAA oyununda kendi launcheri var (Cyberpunk2077,Red Dead Redemption II) en kötü GOG launcherdan çalıştırıyorum epicle uğraşmıyorumEpic'ten oyun almayın aldırmayın. O lanet launcherda oyun oynayacağıma aradaki fark ne kadarsa gidip Steam'den alırım daha iyi.
PekiEpic'ten oyun almayın aldırmayın. O lanet launcherda oyun oynayacağıma aradaki fark ne kadarsa gidip Steam'den alırım daha iyi.
Gideyim de almadigim oyunlari taksitle alayimEpic Games bölgesel fiyatlandirmadaki kurlarını güncelleyecek.
Launcher ile fiyat degisimi de otomatik geliyor galiba dnjdjEpic Games bölgesel fiyatlandirmadaki kurlarını güncelleyecek.
+++++++++++Epic'ten oyun almayın aldırmayın. O lanet launcherda oyun oynayacağıma aradaki fark ne kadarsa gidip Steam'den alırım daha iyi.
Epic Games kullanmaya devam edeceğim. TL'yi bırakıp bizi dolara mahkum edenlerden oyun almam. Ben ucuza satsın demiyorum ama dolarla oyun alırken bile makas farkından kaynaklı daha pahalıya geliyor.TL de kalsalardi ama her ay güncel kura göre oyun fiyatları guncellenseydi. Benim için firma önemli değil. Hangisi bana iyilik yaparsa ondan alirim. Apple kur 32 iken kuru 34'den alırken Samsung global fiyatı 1300 dolar olan telefonu 64bin yani 950 dolara satıyor. Bunu satarken kar marjindan kırıyor ve bize değer veriyor. Yine keza Epic TL ile ödeme alıp kuru çevirip öyle yapımcıya ödeme yapıyor. Bana değer verene bende değer veririm.Epic'ten oyun almayın aldırmayın. O lanet launcherda oyun oynayacağıma aradaki fark ne kadarsa gidip Steam'den alırım daha iyi.