Neler Yeni

Epic Games gerçekten AAA oyun verecek mi?

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Beyler etrafta böyle şeyler dolaşıyor gerçek mi? Gerçekse Epic abimizinkinin gölgesinde çay içeriz oğlum millet yorumda birçok oyun yazmış ama bakalım hangisini verir ve bence verirse en son verip güzel bir kapanış yapar. Umarım cyberpunk, rdr2 yada GTA 5 den birini verir.

Ekler

• Screenshot_2023-12-11-20-40-19-369_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-12-11-20-40-19-369_com.instagram.android.jpg
    501.6 KB · Hit: 169

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
3 tane vericek bana göre. fakat bi kaç yıldır iyi bişey vermediği için sağlam şeyler vericeğini düşünüyorum. ayrıca böyle bi tivit atmamışlardı hiç bir zaman. fakat şimdi işler ciddi gibi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,467
İsim
uwu
Uygunsuz Dil
Beyler etrafta böyle şeyler dolaşıyor gerçek mi? Gerçekse Epic abimizinkinin gölgesinde çay içeriz oğlum millet yorumda birçok oyun yazmış ama bakalım hangisini verir ve bence verirse en son verip güzel bir kapanış yapar. Umarım cyberpunk, rdr2 yada GTA 5 den birini verir.
verirlerse iyi olur bu epic harbi
1702317083818.png

lı krall

düzenleme : zaten uyarı yemişim

Son düzenleme:

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 tane vericek bana göre. fakat bi kaç yıldır iyi bişey vermediği için sağlam şeyler vericeğini düşünüyorum. ayrıca böyle bi tivit atmamışlardı hiç bir zaman. fakat şimdi işler ciddi gibi
Valla GTA 5 verdiklerinde çocukluk nasılsa bu laptop açmaz diye almadım hâlâ pişmanım umarım GTA 5 cyberpunk yada rdr2 den birini yada hepsini verir + bunu yaparak çok sempati toplar şirket zaten zarar ediyor anlaşılan yatırım yapıyor yoksa çoktan kapatırlardı şirketi kısacası güzel bir AAA oyun verip üstüne bir de geliştirme yaparsa istediği noktaya ulaşır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

verirlerse iyi olur bu epic harbi Alıntıyı görüntüle
lı krall
Hocam bunu nasıl akıl ettiniz süper 🤣

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,467
İsim
uwu
Valla GTA 5 verdiklerinde çocukluk nasılsa bu laptop açmaz diye almadım hâlâ pişmanım umarım GTA 5 cyberpunk yada rdr2 den birini yada hepsini verir + bunu yaparak çok sempati toplar şirket zaten zarar ediyor anlaşılan yatırım yapıyor yoksa çoktan kapatırlardı şirketi kısacası güzel bir AAA oyun verip üstüne bir de geliştirme yaparsa istediği noktaya ulaşır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bunu nasıl akıl ettiniz süper 🤣
uyarı yememek için amuda bile kalkarım bfsddakxcbfs

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,467
İsim
uwu
Bakalım onu böyle öven oyuncularına ne verecek Epic abimiz ama geçen sene biri önceden paylaşmıştı bu sene öyle bir şey yok mu?
bilmiyorum ama güzel olacağını düşünüyorum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Top Bottom