Mustafayillarin
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Oyun almayi dusunuyorumda bu son günlerde sizce epic games i beklemeli miyim yoksa boş oyunlar mi verir ?
Epic'te çalışan kuzenimin söylediğine göre GTA 5 ve RDR2 vereceklermiş yılbaşında. Yahu ne vereceklerini nereden bilelim biz?Oyun almayi dusunuyorumda bu son günlerde sizce epic games i beklemeli miyim yoksa boş oyunlar mi verir ?
Benimde amcam epicin ceosu yanınada GTA 6 erken erişim vercekmişEpic'te çalışan kuzenimin söylediğine göre GTA 5 ve RDR2 vereceklermiş yılbaşında. Yahu ne vereceklerini nereden bilelim biz?
Benim kulağıma da geldi öyle bir söylenti. Doğruymuş anlaşılan, büyüksün Epic Baba.Benimde amcam epicin ceosu yanınada GTA 6 erken erişim vercekmiş
Kimse bilemez fakat alıcağın oyunlar belki bedavaya gelir bence beklemen daha mantıklı..Oyun almayi dusunuyorumda bu son günlerde sizce epic games i beklemeli miyim yoksa boş oyunlar mi verir ?
1 gün beklerimde 33 dk çok düşürün onu1 gün 10 saat 33 dk var
Hemen efendim 31 yaptık siteden kontrol edebilirsiniz iyi günler1 gün beklerimde 33 dk çok düşürün onu
Teşekkürler müşteri hizmetleriHemen efendim 31 yaptık siteden kontrol edebilirsiniz iyi günler![]()