Neler Yeni

Epic Games gerçekten AAA oyun verecek mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Talha Açıkgöz
Beyler ayın 8 inde gta5 aldım tekrar verme gibi bir durum olursa steamda ne zamana kadar iade edebilirim hiç oynamadım oynamicamda yılbaşına kadar

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Beyler ayın 8 inde gta5 aldım tekrar verme gibi bir durum olursa steamda ne zamana kadar iade edebilirim hiç oynamadım oynamicamda yılbaşına kadar
2 hafta ve 2 saat süresi var.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Beyler etrafta böyle şeyler dolaşıyor gerçek mi? Gerçekse Epic abimizinkinin gölgesinde çay içeriz oğlum millet yorumda birçok oyun yazmış ama bakalım hangisini verir ve bence verirse en son verip güzel bir kapanış yapar. Umarım cyberpunk, rdr2 yada GTA 5 den birini verir.
o oyunları vermesinin imkanı yok
1 tane kesin verir bence aaa

NightWish2434

80+ Silver
GTA V| verecekmiş (!)

grasdiyas

80+ Silver
Epic ten indirince crack li oyun indirmis gibi hissediyorum kendimi arayüz tasarımının gelişmesi lazim şirketinde biraz kaar etmesi lazım tabii

Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Talha Açıkgöz

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,467
İsim
uwu

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valla GTA 5 verdiklerinde çocukluk nasılsa bu laptop açmaz diye almadım hâlâ pişmanım umarım GTA 5 cyberpunk yada rdr2 den birini yada hepsini verir + bunu yaparak çok sempati toplar şirket zaten zarar ediyor anlaşılan yatırım yapıyor yoksa çoktan kapatırlardı şirketi kısacası güzel bir AAA oyun verip üstüne bir de geliştirme yaparsa istediği noktaya ulaşır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bunu nasıl akıl ettiniz süper 🤣
Adamlar Fortnite ile her yıl bin tane rekor kırıyor, para para demiyorlar. Zarar etmiyorlar merak etme.

Epic ten indirince crack li oyun indirmis gibi hissediyorum kendimi arayüz tasarımının gelişmesi lazim şirketinde biraz kaar etmesi lazım tabii
Kanka herifler unreal engine 5 ve Fortnite üzerinden sadece kendilerinin kırabileceği uçuk rekorlar kırıyor, bu herifler'den çok kazanan bir şirket yoktur şimdilik.

1721

80+ Bronze
Adamlar Fortnite ile her yıl bin tane rekor kırıyor, para para demiyorlar. Zarar etmiyorlar merak etme.

Kanka herifler unreal engine 5 ve Fortnite üzerinden sadece kendilerinin kırabileceği uçuk rekorlar kırıyor, bu herifler'den çok kazanan bir şirket yoktur şimdilik.
başka beklentileri yok zaten.
not:110 saat fall guys oynayan adam.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,324
İsim
Diyarhan
5 veya 7 günde bir verir

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC

Son 5 senedir zarar ediyorlarmış hocam ki mantıklı sürekli iyi kötü demeden beleş oyun veriyorlar ve bunun parasını kaç kişinin aldığına göre değil peşin çok daha fazlasını bekliyorlar ama istedikleri satışı yapamıyorlar buna rağmen satış az.

Top Bottom