Yardım Epic games GTA 5 FiveM açmıyor

Sovereignty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
703
Arkadaşlar Epic Gamesten ücretsiz aldığım GTA 5 ile FiveM giremiyorum. Girmeye çalıştığımda şöyle bir hata veriyor:
Ekran Görüntüsü (2).png

Burada girmeye çalıştığım hesap epic games ile rockstar games'i bağladığım hesap.
Hesapta games kısmındada GTA 5 yok ama rockstar launcher'de GTA5'i epic'de başlat yeri var yani hesapta GTA 5 Var gözüküyor.
Bunu nasıl çözerim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Problem has been fixed guys.
Arkadaşlar çözdüm bu konuda burada kalsın yinede.
Sorun şu şekilde çözülecek ilk social club hesabınıza tanımlı gta 5
hangi hesabınızda gta 5 in tanımlı olduğunu görmek için internetten social clubtan hesabınıza oradan profile ve games e basın orada gta 5 yoksa hesabınızda gta 5 tanımlı değildir iyi günler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Epic Gamesten ücretsiz aldığım GTA 5 ile FiveM giremiyorum. Girmeye çalıştığımda şöyle bir hata veriyor:
Alıntıyı görüntüle
Burada girmeye çalıştığım hesap epic games ile rockstar games'i bağladığım hesap.
Hesapta games kısmındada GTA 5 yok ama rockstar launcher'de GTA5'i epic'de başlat yeri var yani hesapta GTA 5 Var gözüküyor.
Bunu nasıl çözerim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Problem has been fixed guys.
Arkadaşlar çözdüm bu konuda burada kalsın yinede.
Sorun şu şekilde çözülecek ilk social club hesabınıza tanımlı gta 5
hangi hesabınızda gta 5 in tanımlı olduğunu görmek için internetten social clubtan hesabınıza oradan profile ve games e basın orada gta 5 yoksa hesabınızda gta 5 tanımlı değildir iyi günler.
Knk iyi guzelde ben internete social cluba girincede hesabim cikmiyo ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,679
Üyeler
188,146
Son üye
Deniz_46
Geri