W WiczyXG 80+ Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 3 13 Ocak 2021 #1 Gta 5 fivem girmek için epicden gta aldım steama eklemek istiyorum çünkü saatimin gözükmesini istiyorum ama şu hatayı alıyorum çok zararlı hata" bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum ACİL Ekler Screenshot_2.png 3.3 KB · Hit: 264
Gta 5 fivem girmek için epicden gta aldım steama eklemek istiyorum çünkü saatimin gözükmesini istiyorum ama şu hatayı alıyorum çok zararlı hata" bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum ACİL
Emir Aydın 𝓒𝓲𝓰𝓾𝓵𝓲 Moderatör Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 21,546 En İyi Cevap 101 Reaksiyon skoru 32,623 13 Ocak 2021 #2 Bildiğim kadarıyla başka bir platformdan satın aldığın oyunu Steam hesabına eklemen mümkün değil.
W WiczyXG 80+ Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 3 13 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emir Aydın yazmış: Bildiğim kadarıyla başka bir platformdan satın aldığın oyunu Steam hesabına eklemen mümkün değil. Devamı için tıklayın... Daha önceden eklemiştim ama şu anda işe yaramıyor
Emir Aydın yazmış: Bildiğim kadarıyla başka bir platformdan satın aldığın oyunu Steam hesabına eklemen mümkün değil. Devamı için tıklayın... Daha önceden eklemiştim ama şu anda işe yaramıyor