Neler Yeni

Epic Games İlk Alışverişte Kupon Vermiyor Muydu?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
bir ara epic games hesabı açınca ilk alışverişe indirim veriyor falan deniyordu, şimdi hesap açtım ama indirim falan vermiyor neden acaba?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bedava ''Borderlans 3'' oyununu alırsan %25 indirim KUPONU veriyor. İstersen bakabilirsin.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
Hangi oyunu almak istiyordun?
gta 5 istiyorum, hesap olarak fazla güvenemiyorum. forumda 2. elde ilan açtım ama kimse görmedi sanırsam daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gta 5 istiyorum, hesap olarak fazla güvenemiyorum. forumda 2. elde ilan açtım ama kimse görmedi sanırsam daha.
forum içindekilere güveniyorum da böyle toplu olarak epic games hesabı satanlara falan güvenemiyorum.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

forum içindekilere güveniyorum da böyle toplu olarak epic games hesabı satanlara falan güvenemiyorum.
Anladım. Benzer bir kupon olayı Ubisoft'ta da olduğu için sormuştum. Belki gizemli oyun muhabbetine tekrar verebilirler GTA 5'i belli olmaz.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
Anladım. Benzer bir kupon olayı Ubisoft'ta da olduğu için sormuştum. Belki gizemli oyun muhabbetine tekrar verebilirler GTA 5'i belli olmaz.
sanmıyorum ama hayırlısı.

Top Bottom