Epic Games hesabı almam lazım

Reaksiyon skoru
322
epic games hesabı satın almama yardımcı olurmusunuz?
Yaklaşık 4-5 yıldır kişisel bilgisayar kullanmıyorum internet cafeye de gitmem yani kısaca daha gta5 i bile adam gibi oynamadım max 250 TL`ye bir epic hesabı almam gerek ama oyunlar hakkında bi bilgim olmadığı için size danışmak istedim
https://www.gamesatis.com/epic-game...irdi-204-oyun-5000-tl-hesapsadece295tl-992476 mesela bu nasıl fiyatda biraz indirim yaparsa aliyim mi?
Aklımdaki diğer soru oyunlar daha önce oynanıldığı için o kişinin adı mı yazıcak gtada falan bu kafamı karıştırıyor?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
tek gta oynamak istiyorsan indirimde 64 mü 97 mi ne o kadara kadar düşüyor hesap alma

ilan atacam bak ona

buyur bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kabasakal sitesinde 18 başarılı satışım var. gamesatista +20 başarılı satışım var hoşuna giderse hesap ordan da ilan açabilirim

gta harici hiçbir oyun oynanmadı o da zaten 2 3 saat oynandı

buyur bu

kabasakal sitesinde 18 başarılı satışım var. gamesatista +20 başarılı satışım var hoşuna giderse hesap ordan da ilan açabilirim

gta harici hiçbir oyun oynanmadı o da zaten 2 3 saat oynandı
oyun sayısı az değil mi?

Yaklaşık 4-5 yıldır kişisel bilgisayar kullanmıyorum internet cafeye de gitmem yani kısaca daha gta5 i bile adam gibi oynamadım max 250 TL`ye bir epic hesabı almam gerek ama oyunlar hakkında bi bilgim olmadığı için size danışmak istedim
https://www.gamesatis.com/epic-game...irdi-204-oyun-5000-TL-hesapsadece295tl-992476 mesela bu nasıl fiyatda biraz indirim yaparsa aliyim mi?
Aklımdaki diğer soru oyunlar daha önce oynanıldığı için o kişinin adı mı yazıcak gtada falan bu kafamı karıştırıyor?
birde bu linkini attığın ilanın linki bozuk tekrar atar mısın bakim bi

oyun sayısı az değil mi?
40 küsür oyun var çoğu güzel oyun bence normal

1664006187344.png

bu arkadaşta baya oyun varmış ama bi çoğu gereksiz oynanmayan oyunlar ha bende de gereksiz oyun var mı var hangisi hoşuna giderse onu al

bu arkadaşta baya oyun varmış ama bi çoğu gereksiz oynanmayan oyunlar ha bende de gereksiz oyun var mı var hangisi hoşuna giderse onu al
bunun hesabındaki oyunlar +5000 miş bendekiler +6000₺ di galiba

https://www.gamesatis.com/epic-game...irdi-204-oyun-5000-TL-hesapsadece295tl-992476 mesela bu nasıl fiyatda biraz indirim yaparsa aliyim mi?
Tek diyebileceğim gta'lı oynanmış hesap alırsın Rockstar hesabını almayı unutma sonra ortada kalırsın

Geri