Epic Games indirme sıfırlanması.

veceaa

80+
Reaksiyon skoru
2
Epic Games hesabımdan Fortnite yüklüyordum sabah okula giderken indirmeyi durdurdum ve bilgisayarı kapattım. Tekrar baktığımda oyunun indirmesi sıfırlandı fakat depolamada Fortnite dosyaları yer kaplıyor bu problemi nasıl çözebilirim?

Tekrar başlattığında indirilmiş dosyaların üstünden devam eder.

öyleydi 2 kere denediğimde kaldığı yerden devam etmişti fakat şimdi direkt indirmeyi sıfırlamış
İndirmeye kaldığı yerden devam etse de sıfırdan başlamış gibi görünebilir. Örneğin oyun 50gb, 10gb indirdin %20 olur, tekrar başlattığında dosya 40gb, indirilen %0 da olsa aynı şeydir

İndirmeye kaldığı yerden devam etse de sıfırdan başlamış gibi görünebilir. Örneğin oyun 50gb, 10gb indirdin %20 olur, tekrar başlattığında dosya 40gb, indirilen %0 da olsa aynı şeydir
olabilir ama önceden denediğimde indirdiğim kısmı atıp indirtiyordu örneğin 60 gb oyun 40gb indirdim oyun 20 gbmış gibi gösteriyordu ve indirmeye devam ediyordu

rdr2 ve gow alabilirsin.

olabilir ama önceden denediğimde indirdiğim kısmı atıp indirtiyordu örneğin 60 gb oyun 40gb indirdim oyun 20 gbmış gibi gösteriyordu ve indirmeye devam ediyordu
Hocam bazen olabiliyor. Dediğiniz gibi bazı zamanlar devam ederken bazı zamanlar da sıfırdan başlıyor. Genelde devam ediyor ama sıfırlanma ihtimali de var. Size o ihtimal denk gelmiş. Ben de çok yaşadım.

Geri