Marku 80+ Bronze Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1,471 Dahası Reaksiyon skoru 601 İsim Efe 18 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 HopeAfk yazmış: Video da devam ediyor du Devamı için tıklayın... denedim fakat bir şey değişmedi, bence böyle devam etmek daha sağlıklı.
HopeAfk yazmış: Video da devam ediyor du Devamı için tıklayın... denedim fakat bir şey değişmedi, bence böyle devam etmek daha sağlıklı.
HopeAfk 80+ Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 84 Dahası Reaksiyon skoru 32 İsim Umut :D 18 Şubat 2021 #15 Marku yazmış: denedim fakat bir şey değişmedi, bence böyle devam etmek daha sağlıklı. Devamı için tıklayın... hadi hayırlısı o zaman
Marku yazmış: denedim fakat bir şey değişmedi, bence böyle devam etmek daha sağlıklı. Devamı için tıklayın... hadi hayırlısı o zaman
Marku 80+ Bronze Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1,471 Dahası Reaksiyon skoru 601 İsim Efe 18 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 HopeAfk yazmış: hadi hayırlısı o zaman Devamı için tıklayın... şuan indirmeyi kısıtlayarak 2.50 mbs alıyorum umarım sorun yaşayanlar burdan görüp düzeltir.
HopeAfk yazmış: hadi hayırlısı o zaman Devamı için tıklayın... şuan indirmeyi kısıtlayarak 2.50 mbs alıyorum umarım sorun yaşayanlar burdan görüp düzeltir.