Neler Yeni

Epic Games İndirmeyi Durdurma Hakkında

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Hazır indirimdeyken RDR alayım dedim, indirmeyi başlattım. Şimdi bilgisayarı kapatacağım fakat kapatınca yüklenme sıfırlanır/gider diye tedirginim. Bilgisayarı kapatmadan önce Epic Games'i mi kapatmam lazım? Ya da Epic Games'i kapatmadan indirmeyi duraklatıp mı bilgisayarı kapatmalıyım?

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
farketmez direkt kapatabilirsin bilgisayarı tekrar açtığında tekrar başlatırsın biraz beklersin ama indirme kaldığı yerden devam eder

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farketmez direkt kapatabilirsin bilgisayarı tekrar açtığında tekrar başlatırsın biraz beklersin ama indirme kaldığı yerden devam eder
Ya daha önce GTA 5 indirirken %80'de falan kapattım, sabah açtığımda baştan başlamıştı :D o yüzden pek güven vermiyor Epic.

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Sidar Özel
Epic sikintiliya aç valahayi almistim indirdim açılmadı sonradan öğrendim ki ubisofttan indirmek gerekiyormus

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
Ya daha önce GTA 5 indirirken %80'de falan kapattım, sabah açtığımda baştan başlamıştı :D o yüzden pek güven vermiyor Epic.
epicte hiç başıma gelmedi fortnite ve rocket league indirirken pcyi kapatmıştım kaldığı yerden devam etti sen yine de indirmeyi durdurup pcyi kapat. ayrıca oyunu indirdiğin diske girip oyunun klasörünü açıp bak dosyalar inmiş mi eğer indiyse kapatabilirsin sıkıntı olmaz

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
valla o neye bağlı bilmiyorum ama ben de hdd vardı kapattığında gidiyordu.
şimdi dramli m2 ssd var kapstıp açmak önemli değil kaldığı yerden iniyor

Emrullah9

80+
o zaten baştan başlıyor gibi görünüyor fakat, 100 gb lık bir oyunu %80 de kapatırsanız kanal 20 gb ı %100 üzerinden tekrar başlatıyor. yani sıfırdan başlasa bile gene de kalan boyutu indiriyor.

Ahmet09

80+ Bronze
Hazır indirimdeyken RDR alayım dedim, indirmeyi başlattım. Şimdi bilgisayarı kapatacağım fakat kapatınca yüklenme sıfırlanır/gider diye tedirginim. Bilgisayarı kapatmadan önce Epic Games'i mi kapatmam lazım? Ya da Epic Games'i kapatmadan indirmeyi duraklatıp mı bilgisayarı kapatmalıyım?
Ben gta indirirken gece kapatmam gerekti indirmeyi durdurup görev yöneticisinden kapattım sorun olmadı bende

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaten baştan başlıyor gibi görünüyor fakat, 100 gb lık bir oyunu %80 de kapatırsanız kanal 20 gb ı %100 üzerinden tekrar başlatıyor. yani sıfırdan başlasa bile gene de kalan boyutu indiriyor.
RDR'de sorun olmadı indirmeye devam ediyorum ama GTA 5'te direkt baştan başlamıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,684
Üyeler
163,536
Son üye
bergarslan
Top Bottom