_rojhat__özgen
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
şu anda indirim var tüm oyunlarda o yüzden indirim diye paylaştım konu ne seçmem gerekiyordu hemen düzelteyimyanlış konu
anladım teşekkürler yardımın içinoyun konusu
kime göre neye göre, bana göre bi yanlışlık yok.yanlış konu
bu arada liste güzel fakat dying light 2 ve dead island 2 hemen hemen aynı kafada oyunlar, bende dead island alıcaktım fakat youtubedan videolarını izleyince, bende dying light var zaten diyip vazgeçtim.Ekran görüntüsü aldığım 4 oyun ve 1 DLC paketini almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Oyunlar:
- The Outlast Trials
- Dead Island 2
- Dying Light 2 Stay Human
- Red Dead Redemption 2
kusura bakam yemek yemeye gittim cevap veremedim. Dead Island 2 oyununu hikaye için almak istiyordum dead ısland rıptide oynamıştım beğenmiştim ondan düşünüyordum. Ama fikrin için teşekkür ederim.kime göre neye göre, bana göre bi yanlışlık yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada liste güzel fakat dying light 2 ve dead island 2 hemen hemen aynı kafada oyunlar, bende dead island alıcaktım fakat youtubedan videolarını izleyince, bende dying light var zaten diyip vazgeçtim.
est. afiyet olsun. Siz oyunu beğendiyseniz sıkıntı yok. Geri kalan oyunlar da güzel şimdiden hayırlı olsun.kusura bakam yemek yemeye gittim cevap veremedim. Dead Island 2 oyununu hikaye için almak istiyordum dead ısland rıptide oynamıştım beğenmiştim ondan düşünüyordum. Ama fikrin için teşekkür ederim.