Neler Yeni

Epic Games Mail ve Şifremi hatırlamıyorum

BatuhanSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
Arkadaşlar selamlar öncelikle,
Yaklaşık 1 yıl önce açtığım Epic Games hesabıma dünden beri girişi yapmaya çalışıyorum ancak e maille giriş yapmam gerekiyor ben maili unuttum fakat hesabın kullanıcı adını biliyorum çünkü steam guard mantığıyla güvenlik amaçlı google Authenticator var.Oradan kullanıcı adımı buldum
Epic Games den kullanıcı adıyla giriş yapılmadığı için de giriş yapamıyorum
Bu kullanıcı adına ait mailleri gösteren falan bişi yok mudur
Lütfen yardım edin-Saygılar...

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Önce düşünüp e-postanı bulmalısın. Sonra şifremi unuttum kısmından şifreni değiştirip kullanabilirsin ama e-postanı bulmadan olmaz.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,568
İsim
Ahmet Tulumcu
gmailini bilmen lazım kardeş hatırlaman lazım derim yada şifremi unuttum tıkla gmailine göndersinler hangisine göndermişler bakarsın

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Can Kocatürk
Arkadaşlar selamlar öncelikle,
Yaklaşık 1 yıl önce açtığım Epic Games hesabıma dünden beri girişi yapmaya çalışıyorum ancak e maille giriş yapmam gerekiyor ben maili unuttum fakat hesabın kullanıcı adını biliyorum çünkü steam guard mantığıyla güvenlik amaçlı google Authenticator var.Oradan kullanıcı adımı buldum
Epic Games den kullanıcı adıyla giriş yapılmadığı için de giriş yapamıyorum
Bu kullanıcı adına ait mailleri gösteren falan bişi yok mudur
Lütfen yardım edin-Saygılar...
Gmaili hatırlarsan kurtardın.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
elindeki tüm mail hesaplarını kontrol et, daha önceden bedava ya da paralı oyun satın aldıysan dekontu o maile düşmüştür
tek yapman gereken oyun satın alım dekontunun olduğu mail adresini bulmak
artık kaç tane mail adresin varsa tek tek bakacaksın başka şansın yok

BatuhanSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elindeki tüm mail hesaplarını kontrol et, daha önceden bedava ya da paralı oyun satın aldıysan dekontu o maile düşmüştür
tek yapman gereken oyun satın alım dekontunun olduğu mail adresini bulmak
artık kaç tane mail adresin varsa tek tek bakacaksın başka şansın yok
Kullanıcı adı hiç kurtarmıyo yani deme :(
Gta 5 almıştım

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Diğer arkadaşların da dediği gibi mail adresini hatırlayabilirseniz kesin kurtarırsınız.

Hatırlayamazsanız da Epic Games Destek'e ulaşın. Hesap kullanıcı adı ve hesabın sizin olduğu konusunda birkaç kanıt verebilirseniz hesap detaylarını sizinle paylaşacaklardır.

Sadece kullanıcı adını hatırladığım (mail, şifre ve hesap adını hatırlamadığım) Steam hesabımı Steam Destek yardımıyla almıştım. CD ile aldığım Black Ops 1 oyununun CD kodunu kanıt olarak sayarak hesabın diğer detaylarını bana ulaştırdılar.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gta 5 almıştım
kurtarmaz maalesef
işe başka bi taraftan bakarsak mantıken kullanıcı adı ile hesap kurtarma olsaydı birsürü güvenlik sorunu olmakla birlikte hesaplar kolaylıkla çalınırdı
çok zor olmaması lazım altı üstü maillerini kontrol edeceksin ?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
YouTube dan Epic games hesap çalma videolarını izle ve kendi hesabını al :D ben instagram için yapmıştım almıştım hesabımı.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Gta 5 almıştım
Bir ihtimal var. Epic Games Destek'e ulaşarak hesabın sizin olduğunu kanıtlayabilirseniz geri alma şansınız var. ↓
Diğer arkadaşların da dediği gibi mail adresini hatırlayabilirseniz kesin kurtarırsınız.

Hatırlayamazsanız da Epic Games Destek'e ulaşın. Hesap kullanıcı adı ve hesabın sizin olduğu konusunda birkaç kanıt verebilirseniz hesap detaylarını sizinle paylaşacaklardır.

Sadece kullanıcı adını hatırladığım (mail, şifre ve hesap adını hatırlamadığım) Steam hesabımı Steam Destek yardımıyla almıştım. CD ile aldığım Black Ops 1 oyununun CD kodunu kanıt olarak sayarak hesabın diğer detaylarını bana ulaştırdılar.

BatuhanSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
Bir ihtimal var. Epic Games Destek'e ulaşarak hesabın sizin olduğunu kanıtlayabilirseniz geri alma şansınız var. ↓
Mailini de hatırlamıyorum kısaca elimdeki tek şey kullanıcı adı ve Google Authenticator
Kanıtlamam için ne yapmalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,854
Üyeler
159,233
Son üye
sergens
Top Bottom