Neler Yeni

epic games mi kötü yoksa her platformda bu şekildemi

.RBO.

80+ Silver
epic games den oynamaya çalıştığım 3 oyundada sorun yaşadım metro 2033 introdan sonra açılmıyor birsürü çözüm denedim ama açılmadı metro last light da aynı şekilde sorun oluşturuyor
cities skylines de oyun çalışıyor ama genelde hata veriyor siyah ekran veriyor steamda ve ubisoft da başka oyunlarda bu sorunları yaşamamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

crack oynasam bu kadar uğraşmazdım 4 gün uğraştım şunun için sildim tekrar yükledim kaç kere ama intro dan sonra gidiyor

TİTAN.

80+ Platinum
epic games den oynamaya çalıştığım 3 oyundada sorun yaşadım metro 2033 introdan sonra açılmıyor birsürü çözüm denedim ama açılmadı metro last light da aynı şekilde sorun oluşturuyor
cities skylines de oyun çalışıyor ama genelde hata veriyor siyah ekran veriyor steamda ve ubisoft da başka oyunlarda bu sorunları yaşamamıştım
Kanka o dediğin oyunları bende oynadım ama bende bu tarz bir problem olmadı

Cihangir

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

crack oynasam bu kadar uğraşmazdım 4 gün uğraştım şunun için sildim tekrar yükledim kaç kere ama intro dan sonra gidiyor
epicle ilgili sorun olduğunu sanmıyorum

Cihangir

80+ Gold

Cihangir

80+ Gold
Amd anhtlon 260 gt8600 4gb ram 120gb patriot ssd
sistem gereksinimdede en düşük ekran kartı geforce 8800 diyo ama açılır yinede oyun. sistem de yeterli. DirectX 9 mu en düşük 9 istiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,311
Üyeler
166,191
Son üye
emrekrdmn
Top Bottom