Neler Yeni

Epic Games Ödeme Sorunu

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
Epic Games'ten ödeme yapmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum. Kart bilgilerini silip yeniden ekleme vs. işe yaramadı. Bunun için bir çözüm bilen var mı?

1702640731167.png

kadirgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir
Kartı kaydet dediğinde hata almıyorsun en azından ben almadım. Saçma bir durum kartı kaydet kısmına hayır dedikçe bu hatayı aldım bir kez evet dedim, belki şansadır, ödeme yapıldı.

Not: %33 lük kuponun tekrar uygulandığından emin ol. Eski siparişte takılı kalıyor kod.

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartı kaydet dediğinde hata almıyorsun en azından ben almadım. Saçma bir durum kartı kaydet kısmına hayır dedikçe bu hatayı aldım bir kez evet dedim, belki şansadır, ödeme yapıldı.
Tekrar kaydedip denemiştim ama işe yaramadı.

kadirgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir
Tekrar kaydedip denemiştim ama işe yaramadı.
O zaman şansa öyle denk gelmiş. Diğer seçeneklerde:

- Kartının yurt içi ve yurt dışı internet kullanımına açık olduğunu kontrol et.

- Masterpass ile alakası olmayabilir ama bazen o da sorun yapıyor. Masterpass hesap silme üzerinden masterpass hesabını sil (mastetpass alt yapısı kullanan her yerden kartın silinecektir).

- İndirimsiz hali kadar bakiyeyi hesabında tut belki sistem ödeme esnnasında indimsiz fiyatı görüyordur bakiye yetersiz kalıyordur. Daha sonra indirimli çekecektir.

Aklıma gelenler bunlar.

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman şansa öyle denk gelmiş. Diğer seçeneklerde:

- Kartının yurt içi ve yurt dışı internet kullanımına açık olduğunu kontrol et.

- Masterpass ile alakası olmayabilir ama bazen o da sorun yapıyor. Masterpass hesap silme üzerinden masterpass hesabını sil (mastetpass alt yapısı kullanan her yerden kartın silinecektir).

- İndirimsiz hali kadar bakiyeyi hesabında tut belki sistem ödeme esnnasında indimsiz fiyatı görüyordur bakiye yetersiz kalıyordur. Daha sonra indirimli çekecektir.

Aklıma gelenler bunlar.
Hocam banka ile de iletişime geçtim. Herhangi bir red işlemi vs. gözükmediği söyledi. Az önce de Epic Games'e sonunda bağlanabildim. Ödeme yöntemlerinin şüpheli algılandığını söyledi ama yeni bir kart ekleme vs. durumlarda da hata veriyor.

kadirgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir
Hocam banka ile de iletişime geçtim. Herhangi bir red işlemi vs. gözükmediği söyledi. Az önce de Epic Games'e sonunda bağlanabildim. Ödeme yöntemlerinin şüpheli algılandığını söyledi ama yeni bir kart ekleme vs. durumlarda da hata veriyor.
Ne yaptın halledebildin mi?

Slapster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali sanalan
Epic Games'ten ödeme yapmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum. Kart bilgilerini silip yeniden ekleme vs. işe yaramadı. Bunun için bir çözüm bilen var mı?

Alıntıyı görüntüle
Hepsini denedim söylenen yöntemlerin, farklı kart da olmuyor. Destekle iletişime de geçtim ama düzelmedi henüz. 17 aralıkta alım yapabilmiştim o günden beri sizinle aynı hatayı alıyorum. Çözüm bulursam bilgilendiririm.

Alkımm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALKIM ÖZÜNEM
Hepsini denedim söylenen yöntemlerin, farklı kart da olmuyor. Destekle iletişime de geçtim ama düzelmedi henüz. 17 aralıkta alım yapabilmiştim o günden beri sizinle aynı hatayı alıyorum. Çözüm bulursam bilgilendiririm.
Merhabalar bu sorunu nasıl aştınız ? Bende 10 gündür bu ***** sorun ile uğraşıyorum 7 yıldır kullandığım kartı kabul etmiyor sistem.10 tane kart denedim 24 -48 saat bekledim yok düzelmiyor.

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
Merhabalar bu sorunu nasıl aştınız ? Bende 10 gündür bu ***** sorun ile uğraşıyorum 7 yıldır kullandığım kartı kabul etmiyor sistem.10 tane kart denedim 24 -48 saat bekledim yok düzelmiyor.

Ben Havale, EFT gibi diğer ödeme yöntemlerinden birini kullanmıştım o süreçte. Belli bir süre sonra kartla denediğimde düzelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,200
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537
Top Bottom