Neler Yeni

Yardım Epic Games Oyun Önerisi

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Mafia 1 Remake

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Özellikle söyledim Steam'de olan oyun önermeyin diye.

1643822463558.png

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Kena ve Sifu iyi hocam onları al geç. Başka pek seçenek yok zaten.

Caelius

80+ Silver
Dostlar selam.
Epic Games'ten 130₺'lik kupon için 200 lira değerinde oyun önerebilir misin?

Not 1: Önereceğiniz oyunlar Steam'de olmaması gerekiyor.
Not 2: Ubisoft oyunlarının hepsi var.
kena bridge of spirits ve chivalry 2 oneririm ikisinide oynarken sıkilmazsin chivalry 2 ozellikle baya zevkli bir oyun

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
beyler demişki 130 tll ık kuponu kullancam onun ıcınde 200 lıradan aşşağı olmicak ona göre söyleyin

Caelius

80+ Silver
130 tl lik kuponla kena sifu ve chivalry 2 atabilirsin

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Dostlar, anlatamadım galiba. Eğer bu oyunlar Steam'de varsa Epic'te ister ücretsiz olsun bir anlam ifade etmiyor. Yine de önerileriniz için teşekkür ederim.
Bu yorumdan anladığım kadarıyla siz genel olarak Epic Games'ten oyun almayı hiç tercih etmiyorsunuz. Şuan sırf 130 TL kupon var diye bu kadar sevmediğiniz bir platformdan oyun almak istemeniz garip geldi. Öneri olarak sadece sifu ve kena var bir de Final Fantasy 7 Remake o da 700 TL zaten.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Bu yorumdan anladığım kadarıyla siz genel olarak Epic Games'ten oyun almayı hiç tercih etmiyorsunuz. Şuan sırf 130 TL kupon var diye bu kadar sevmediğiniz bir platformdan oyun almak istemeniz garip geldi. Öneri olarak sadece sifu ve kena var bir de Final Fantasy 7 Remake o da 700 TL zaten.
Yanlış anlaşılmışım anlaşılan. Oyunlarımı Steam kütüphanesinde biriktiriyorum. Epic'ten, Ubisoft'tan, Origin'den direkt olarak almıyorum. Bu Epic'i sevmediğim anlamına gelmiyor. Ben 3 senedir Fortnite oynuyorum. Epic hateri olsam neden Fortnite oynayayım? Yani bir kez daha söylüyorum bu Epic'i sevmediğimden değil, oyunları Steam kütüphanesinde biriktirmek istememden dolayı.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Yanlış anlaşılmışım anlaşılan. Oyunlarımı Steam kütüphanesinde biriktiriyorum. Epic'ten, Ubisoft'tan, Origin'den direkt olarak almıyorum. Bu Epic'i sevmediğim anlamına gelmiyor. Ben 3 senedir Fortnite oynuyorum. Epic hateri olsam neden Fortnite oynayayım? Yani bir kez daha söylüyorum bu Epic'i sevmediğimden değil, oyunları Steam kütüphanesinde biriktirmek istememden dolayı.
Ben yanlış anlamışım o zaman. Yani oyunlar tek bir kütüphanede toplu olsun istemek mantıklı diğer türlü hangi oyun neredeydi diye kafa karışıyor. Benim öyle bir takıntım yok ama olan insanı da anlıyorum.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Oyunu kötülemek gibi bir amacım yok ama merakımdan soracağım. Fortnite oynamaya hala devam ediyor musunuz?

Top Bottom