Umarım Epic Games ve Xbox Game Pass taraflarından da Steam'de olduğu gibi resmi bir uygulama hamlesi gelir.
Ama bunun resmi olmayışı oynayamayacağınız anlamına gelmez. Bu konu sadece Epic Games'i kapsar.
ADIMLAR
1.Oyunu Steam'e ekleyin.
Oyun varsayılan olarak C: Program Files/Epic Games/ klasörü içerisindedir.
Ben INSIDE oyununu seçtim. Çünkü hemen deneyimlemek istedim.
2.Oyun özelliklerine gelin. HEDEF yazan yerin sonuna -EpicPortal yazın. Başlatma seçeneklerine de aynısını yazın.
Şunun gibi görünmeli:
3.İlgili konudaki gibi Steam Link'e bağlanın. Oyununuzu oynayabilirsiniz artık.
İlgili konu:
Not: Xbox Game Pass için geçerli değildir. Çünkü kahrolası Microsoft oyunlara UWP koruması koyuyor.
Ama bunun resmi olmayışı oynayamayacağınız anlamına gelmez. Bu konu sadece Epic Games'i kapsar.
ADIMLAR
1.Oyunu Steam'e ekleyin.
Oyun varsayılan olarak C: Program Files/Epic Games/ klasörü içerisindedir.
Ben INSIDE oyununu seçtim. Çünkü hemen deneyimlemek istedim.
2.Oyun özelliklerine gelin. HEDEF yazan yerin sonuna -EpicPortal yazın. Başlatma seçeneklerine de aynısını yazın.
Şunun gibi görünmeli:
3.İlgili konudaki gibi Steam Link'e bağlanın. Oyununuzu oynayabilirsiniz artık.
İlgili konu:
Rehber - Steam Link ile Hastanede, Otobüste PC Oyunlarını Oynayın
Steam Link ile otobüste hastanede Steam hesabınızdaki oyunları oynayabilirsiniz. Olay şu: hastanede 1 saat sıra bekleyeceksiniz diyelim. Kardeşinizi arıyorsunuz. "Aç lan bilgisayarı" diyorsunuz. Bilgisayarı açtırdınız. Sonra Steam'i açtırıyorsunuz. Sonra kardeşinize hiçbir şey yapmaması...
forum.donanimarsivi.com
Not: Xbox Game Pass için geçerli değildir. Çünkü kahrolası Microsoft oyunlara UWP koruması koyuyor.
Son düzenleme: