Neler Yeni

Epic games parayı aldı oyun yok :D

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,589
İsim
ismail
Ücret epic games'e ulaşmamıştır.Oyunlar gelmemiştir.

mehmet444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet
Kanka canlı destekle iletişime geçtim ve paranız askıda kalmış dedi.Ya oyunlar hesabınıza tanımlanır ya da paranız iade edilir dedi büyük ihtimalle sendede askıda kalmıştır.
bende de öyle zaten 10 güne para iade edilir dendi, keşke oyun verilseydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücret epic games'e ulaşmamıştır.Oyunlar gelmemiştir
iade edilecek dendi para

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
bende de öyle zaten 10 güne para iade edilir dendi, keşke oyun verilseydi

iade edilecek dendi para
bence benden kaynaklı bir sorun degil diyip epice indirimi kullanamadıgın hakkında mail at

duchess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
Hocam gelişme var mı? Bende 3 hafta oldu tık yok.

mehmet444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet
Hocam gelişme var mı? Bende 3 hafta oldu tık yok.
Param iade edildi, sen hangi bankadan satın alım yaptın oyunu iyice kontrol et geldimi diye eğer yoksa bankayla iletişime geç olmadı bana epic games kodunu atarsın senin arkadaşım olduğunu hesabında bu tarz bi sorun olduğunu söylerim, kendi hesabım spama düşünce yan hesap açıp bu hesapta sorun var diye yardım istemiştim işe yaramıştı

Son düzenleme:

duchess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
Param iade edildi, sen hangi bankadan satın alım yaptın oyunu iyice kontrol et geldimi diye eğer yoksa bankayla iletişime geç olmadı bana epic games kodunu atarsın senin arkadaşım olduğunu hesabında bu tarz bi sorun olduğunu söylerim, kendi hesabım spama düşünce yan hesap açıp bu hesapta sorun var diye yardım istemiştim işe yaramıştı
YAN HESABIM VAR TAM OLARAK NE YAZDIN BENDE YAN HESABIMDAN YAZAYIM BU ARADA YARDIM TEKLİFİN İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM :)

mehmet444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet
YAN HESABIM VAR TAM OLARAK NE YAZDIN BENDE YAN HESABIMDAN YAZAYIM BU ARADA YARDIM TEKLİFİN İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM :)
Ne demek rica ederim, yan hesaptan ana hesabının gmail, hesap adını ve hesap kodunu yaz ve altınada sorununu bildir banka dökümanlarınıda ekle, umarım olur hangi oyunu satın alırken oldu sende

duchess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
Ne demek rica ederim, yan hesaptan ana hesabının gmail, hesap adını ve hesap kodunu yaz ve altınada sorununu bildir banka dökümanlarınıda ekle, umarım olur hangi oyunu satın alırken oldu sende
REİS BAYA OYUN ALDIM WİTCHER 3 THE SURGE 2 MASS EFFECT JOURNEY 3 TANE DAHA VARDI.

mehmet444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet
REİS BAYA OYUN ALDIM WİTCHER 3 THE SURGE 2 MASS EFFECT JOURNEY 3 TANE DAHA VARDI.
oyunlarında fiyatı yükseldi desteğe yazarken indirimi kullanamadığınıda bildir kuponu belki verirler alırsın oyunları tekrar

duchess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
oyunlarında fiyatı yükseldi desteğe yazarken indirimi kullanamadığınıda bildir kuponu belki verirler alırsın oyunları tekrar
reis yan hesabımdan gmail desteğe mesaj attım ancak adres bulunamadı dedi ve canlı desteğe yazdığımda arkadaşın ana hesabından bizle iletişime geçmesi gerek dedi ?

mehmet444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet
reis yan hesabımdan gmail desteğe mesaj attım ancak adres bulunamadı dedi ve canlı desteğe yazdığımda arkadaşın ana hesabından bizle iletişime geçmesi gerek dedi ?
Kanka pardon foruma telefondan girdiğim için bildirim gelmiyor. Arkadaşım deme kendi ana hesabım de, ana hesap spama düştüğü için burdan ulaşıyorum söyle, canlı destek var bi de ordan da dene direkt anlık destekle konuşuyorsun o daha çok yardımcı olur

Canlı destekle ana hesaptan konuş ama her saat kontrol et canlı destek açıkmı diye her zaman açık olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,698
Üyeler
165,714
Son üye
goldenbuffalo
Top Bottom