Unbel 80+ Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Can Dün, 21:59 #1 Merhabalar epic gameste satın alma yapmayı denerken bu hatayı alıyorum kartımda yeteri kadar para var, çözümü varmıdır? Ekler Ekran Görüntüsü (19).png 17.8 KB · Hit: 11
Merhabalar epic gameste satın alma yapmayı denerken bu hatayı alıyorum kartımda yeteri kadar para var, çözümü varmıdır?
gaMMic_777 80+ Bronze Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 657 Dahası Reaksiyon skoru 189 İsim Burhan Bey Dün, 22:07 #2 Muhtemelen Epic Games'in server kaynaklı bir sorunu, bende de vardı düzeldi. Ara ara deneyin, düzelecektir.
Muhtemelen Epic Games'in server kaynaklı bir sorunu, bende de vardı düzeldi. Ara ara deneyin, düzelecektir.
Unbel 80+ Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Can Dün, 22:08 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 gaMMic_777 yazmış: Muhtemelen Epic Games'in server kaynaklı bir sorunu, bende de vardı düzeldi. Ara ara deneyin, düzelecektir. Devamı için tıklayın... bu olaydan önce fortnite tayfa kartımda para yokken çekmeyi deneyip başarısız oldu, para attım bu hatayı veriyor. Umarım düzelir
gaMMic_777 yazmış: Muhtemelen Epic Games'in server kaynaklı bir sorunu, bende de vardı düzeldi. Ara ara deneyin, düzelecektir. Devamı için tıklayın... bu olaydan önce fortnite tayfa kartımda para yokken çekmeyi deneyip başarısız oldu, para attım bu hatayı veriyor. Umarım düzelir