Sarmiyor hocam. Seçim yapamadiginiz içi boş bir hikaye oynuyorsunuz. Hadi içi boş, neden bir şeyleri degistiremiyorum? Hadi bir şeyleri degistiremiyorum, neden bu kadar bomboş? Ve asla hayatta kalma temasını yansıtmıyor.kütüphanemde var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu da bulunuyor hocam
neden hocam ?
Anladım hocam yerine ne önerirsinizSarmiyor hocam. Seçim yapamadiginiz içi boş bir hikaye oynuyorsunuz. Hadi içi boş, neden bir şeyleri degistiremiyorum? Hadi bir şeyleri degistiremiyorum, neden bu kadar bomboş? Ve asla hayatta kalma temasını yansıtmıyor.
Metro serisi, Mafia serisi, Cyberpunk, Desparados 3, Dishonored serisi, Death StrandingAnladım hocam yerine ne önerirsiniz
Days Gone alacaginiza dürüm yiyin hocam o kadar söylüyorum.hepsi de kütüphanede var hocam
need for speed ler sarmıyor bende ya ben most wanted 2005ten devam hocam diğerleri var kütüphanedeNeed for speed unbound, Hitman world of assassination, ac valhalla ve odyssey...
o kadar mı kötü hocam çok iddialı olduDays Gone alacaginiza dürüm yiyin hocam o kadar söylüyorum.
Benim için öyle hocam. Motor sürüp zombi kesmek istiyorum diyorsanız alabilirsiniz zira bir o mekanikleri elle tutulur.need for speed ler sarmıyor bende ya ben most wanted 2005ten devam hocam diğerleri var kütüphanede
o kadar mı kötü hocam çok iddialı oldu