Güzel oyunlar, zaten daha zaman var.Önerilerinizi bekliyorum
Mafia oyununu ücretsiz verecekler diyorlar onu sepete eklemedim o yüzden. Öneriniz varsa alabilirimGüzel oyunlar, zaten daha zaman var.
Ücretsiz oyunları verdikten sonra sepet genel olarak son halini alır. Belki içlerinden bazılarını ücretsiz verebilir, SOMA ve Metro: Exodus gibi.
onları alıcak para olmadıktan sonra ne anlamı var sebet dekore etmenin....Önerilerinizi bekliyorum
Kütüphaneyi bilmediğim için tam olarak bi' şey söyleyemiyorum. Baya önceki indirimlerde Mafia serisi, Metro: Exodus gibi oyunları aldım ben. Amazon Prime üyeliğim olduğu için, Prime Gaming'den de baya oyun geliyor, Star Wars: Squadron'u da oradan eklemiştim. EPIC kütüphanesindeki oynanabilecek oyunların neredeyse hepsi var bende, sadece bu yüksek bütçeli Cyberpunk, TLOU, Uncharted, GOW gibi oyunlar yok.Mafia oyununu ücretsiz verecekler diyorlar onu sepete eklemedim o yüzden. Öneriniz varsa alabilirim
Tamamdır hocam teşekkürler bilgi içinKesin bilgi değil ama Mafia ve Detroit bedava verilebilir bilgi olarak kalsın onun dışında sepet sağlam
Death stranding'i tekrar ücretsiz verirler umarımKütüphaneyi bilmediğim için tam olarak bi' şey söyleyemiyorum. Baya önceki indirimlerde Mafia serisi, Metro: Exodus gibi oyunları aldım ben. Amazon Prime üyeliğim olduğu için, Prime Gaming'den de baya oyun geliyor, Star Wars: Squadron'u da oradan eklemiştim. EPIC kütüphanesindeki oynanabilecek oyunların neredeyse hepsi var bende, sadece bu yüksek bütçeli Cyberpunk, TLOU, Uncharted, GOW gibi oyunlar yok.
mafiayı amazon primede 2 kere verdilerMafia oyununu ücretsiz verecekler diyorlar onu sepete eklemedim o yüzden. Öneriniz varsa alabilirim
onları alıcak para olmadıktan sonra ne anlamı var sebet dekore etmenin....
Alacak paran yoksa torrentoyun yolu gözüktü sanaonları alıcak para olmadıktan sonra ne anlamı var sebet dekore etmenin....
Ücretsiz süresinin sonuna kadar beklemek lazım.Tamamdır hocam teşekkürler bilgi için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Death stranding'i tekrar ücretsiz verirler umarım
Kanka ironi yaptım senin için söylemiştim sadece ironi paran olmasa niye sebete koyasın.dMesaj otomatik birleştirildi:
Alacak paran yoksa torrentoyun yolu gözüktü sana