Benim bildiğim oyunun 200 TL ve üzeri olması gerekiyor.Sepet tutarının 200 ü geçmesi değil.
Benim bildiğim oyunun 200 TL ve üzeri olması gerekiyor.Sepet tutarının 200 ü geçmesi değil.
Aga aynısı oldu bana da naptın sen?Merhaba ben az önce epic games ten indirime giren fc24 ü aldım. İndirimli hali 479 TL ydi birde yüzde 33 indirim kuponu vardı onu da kullandım 320 TL civarına düştü sepette 320 TL yazmasına rağmen karttan 479 TL çekti yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım?
İade ettim sonra papara sanal karta 321 tl limit koyup sanal karttan satın aldım.Aga aynısı oldu bana da naptın sen?
Kanka para iadesini ne zaman yaptılar?Ben cumartesi gece 11 gibi aldım 12 de iade ettim.Hala paramı bankaya yatirmadilar.Sende ne zaman yatırdılar?İade ettim sonra papara sanal karta 321 TL limit koyup sanal karttan satın aldım.
Hayır aynı oyunu bende aldım 321 TL kesiyorGeri iade ediyor olabilir mi ? Hesap geçmişini kontrol edin isterseniz.
bende de aynısı oldu sende geri iade ettiler mi kupon geri geldi mi?Aga aynısı oldu bana da naptın sen?