Neler Yeni

Epic games serverları çöktü mü ?

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Epic Games de oyunlarıma giremiyorum. Oyunlar bölmesinde de oyunlarım gözükmüyor sadece bende mi böyle bu problem mi var? Epic games server status yazdım baktım sıkıntı yok gözüküyor. Mağaza kısmı da böyle yarım yumalak gözüküyor zaten.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev yöneticisinden kapatıp tekrar tekrar dener misin?
Biraz Türk yöntemi olacak, kafasına vura vura çalışacak.
Sunucular çökmüş galiba twitter da son postun altında benimle aynı problemleri yaşayan insanlar var. Denedim olmadı artık bekleyeceğiz yapacak bir şey yok :/

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sunucular çökmüş galiba twitter da son postun altında benimle aynı problemleri yaşayan insanlar var. Denedim olmadı artık bekleyeceğiz yapacak bir şey yok :/
Ben ilk girdiğimde oyunlar gözükmüyordu. Çıktım tekrar girdim oyunların birazı gözüküyor. 3. de hepsi gözüküyor artık.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Evet bende de problem var. Kütüphanedeki oyunlar gözükmüyor, oyun sayfalarına girmiyor. Mağaza sayfasında ücretsiz oyunlar da yok.

JackieTR

80+ Bronze
Epic Games de oyunlarıma giremiyorum. Oyunlar bölmesinde de oyunlarım gözükmüyor sadece bende mi böyle bu problem mi var? Epic games server status yazdım baktım sıkıntı yok gözüküyor. Mağaza kısmı da böyle yarım yumalak gözüküyor zaten.
Kanka bu sorun 1-2 gündür var nedense. Gece yarısı daha fazla olmaya başladı sanırım güncelleme gelecek. Ben internet sitesinden alıyorum yavaş oluyor ama geliyor yinede 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,113
Üyeler
164,781
Son üye
Cora66
Top Bottom