Hocam hemen yazıyorumMetro 2033 yükledim 2 saat civarı oynadım sonra türkçe yaması olduğunu öğrenip türkçe yama kurdum fakat oyuna bir girdim oyunun save i gitmiş baştan başlattı çözümü var mı?
Şimdi Belgeler>4A Games>Metro Redux>ordaki klasöre girin içindeki dosyaları kopyalayın ardından o klasörü silin sonra oyuna girin yeni bir oyun başlatın ilk bölümü geçtikten sonra en baştaki klasöre kopyaladığınız dosyaları yapıştırın.Metro 2033 yükledim 2 saat civarı oynadım sonra türkçe yaması olduğunu öğrenip türkçe yama kurdum fakat oyuna bir girdim oyunun save i gitmiş baştan başlattı çözümü var mı?
Anlaşılır oldu mu ?Bekliyorum
Anladımda oyunun ilk bölümünü geçtiğimi nasıl anlayacağım?Şimdi Belgeler>4A Games>Metro Redux>ordaki klasöre girin içindeki dosyaları kopyalayın ardından o klasörü silin sonra oyuna girin yeni bir oyun başlatın ilk bölümü geçtikten sonra en baştaki klasöre kopyaladığınız dosyaları yapıştırın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlaşılır oldu mu ?
Birde şu dosyayı sileceğim değil mi?Şimdi Belgeler>4A Games>Metro Redux>ordaki klasöre girin içindeki dosyaları kopyalayın ardından o klasörü silin sonra oyuna girin yeni bir oyun başlatın ilk bölümü geçtikten sonra en baştaki klasöre kopyaladığınız dosyaları yapıştırın.
Anlaşılır oldu mu ?
Şimdi bu uçan yaratıkların bizi vurduğu ardından metroda uyandığınız bölüm varya metroda uyanınca oyundan çıkın kopyaladıklarınızı en başta Belgeler>4A Games>Metro Redux dosyasındaki klasöre yapıştırın.Anladımda oyunun ilk bölümünü geçtiğimi nasıl anlayacağım?
Anladımda oyunun ilk bölümünü geçtiğimi nasıl anlayacağım?
Birde şu dosyayı sileceğim değil mi?
Alıntıyı görüntüle
bunu sileceğim değil mi?Şimdi bu uçan yaratıkların bizi vurduğu ardından metroda uyandığınız bölüm varya metroda uyanınca oyundan çıkın kopyaladıklarınızı en başta Belgeler>4A Games>Metro Redux dosyasındaki klasöre yapıştırın.
Şuanda içerilerindekini kopyalamamış iseniz içindekinleri kopyalayıp silin.Anladımda oyunun ilk bölümünü geçtiğimi nasıl anlayacağım?
Birde şu dosyayı sileceğim değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Hocam yanlış anladınız herhaldeyoksa bu mu?
Alıntıyı görüntüle
Kopyaladım siliyorum bunu o zaman
Alıntıyı görüntüle
Ardından 2033 içindeki dosyaları kopyalayacaksınız.Hocam yanlış anladınız herhalde
Bunu sileceksiniz.
Hocam yanlış anladınız herhalde
Alıntıyı görüntüle
Bunu sileceksiniz.
Ardından 2033 içindeki dosyaları kopyalayacaksınız.
Evet kopyaladıklarını oraya atınca işlem tamamdır.Alıntıyı görüntüle
Ben yanlışlıkla bu klasörü sildim ama geri oluşmuş
Alıntıyı görüntüle
Savein içi böyle atayım ki kopyaladağım dosyaları