- Konu Sahibi Konu Sahibi
Saati vardır belki beklememiz gerekirNiye olmadı o zaman bugün 14ü
Saati vardır belki beklememiz gerekirNiye olmadı o zaman bugün 14ü
İnşallah Gelir kral last of us a gelirmi indirim ?saati var saati ustaaaaa
Last of us a gelirmi sence indirimSaati vardır belki beklememiz gerekir
saatı vardır zaten mısal steamda dırek baslamıyorkı adamlar TSİ 19.00 dıyor ozaman baslıyorSaati vardır belki beklememiz gerekir
Gelebılır gecen yılbası ındırımlerınde almıstım baya oyun onların arasında bu oyunda vardı yenı basladım 7 saat falan oynadım haytımda ılk defa turkce dublaj olan bır oyyun oynuyorum tr altyazı falan zulum yemın ederım fılm ızlemek gıbı bıseyİnşallah Gelir kral last of us a gelirmi indirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Last of us a gelirmi sence indirim
Bence gelir çünkü çoğunlukla bilinen oyunlar giriyo indirime mesela FC24İnşallah Gelir kral last of us a gelirmi indirim ?
Last of us a gelirmi sence indirim
Kral yemin olsun uncharted 4 aldım yılbaşında 230 liraya oyun film gibi başka oyun oynayasım gelmiyor şimdi last of us bekliyorumsaatı vardır zaten mısal steamda dırek baslamıyorkı adamlar TSİ 19.00 dıyor ozaman baslıyor
Gelebılır gecen yılbası ındırımlerınde almıstım baya oyun onların arasında bu oyunda vardı yenı basladım 7 saat falan oynadım haytımda ılk defa turkce dublaj olan bır oyyun oynuyorum tr altyazı falan zulum yemın ederım fılm ızlemek gıbı bısey
İşte Saati Yazmıyo o sıkıntı destekte ters cevap verince bi konuyu güncelliyeyim dedimsaatı vardır zaten mısal steamda dırek baslamıyorkı adamlar TSİ 19.00 dıyor ozaman baslıyor
Gelebılır gecen yılbası ındırımlerınde almıstım baya oyun onların arasında bu oyunda vardı yenı basladım 7 saat falan oynadım haytımda ılk defa turkce dublaj olan bır oyyun oynuyorum tr altyazı falan zulum yemın ederım fılm ızlemek gıbı bısey
Saati yazmadığı için bende gelmez diyorum hocamİşte Saati Yazmıyo o sıkıntı destekte ters cevap verince bi konuyu güncelliyeyim dedim
Yani gelmeyebilirde neyse o zaman tek çare beklemek kaldı gelsin diye dua edelim o zamanSaati yazmadığı için bende gelmez diyorum hocam
Yani gelmeyebilirde neyse o zaman tek çare beklemek kaldı gelsin diye dua edelim o zaman
Gelecek olsa saat tarih yazmazlarmıydı hacılarsaatı vardır zaten mısal steamda dırek baslamıyorkı adamlar TSİ 19.00 dıyor ozaman baslıyor
aga suan onuda ındırıyorum bundan sonra ona baslıcamKral yemin olsun uncharted 4 aldım yılbaşında 230 liraya oyun film gibi başka oyun oynayasım gelmiyor şimdi last of us bekliyorum
Reis uncharted 4 legacy onu denedinmiaga suan onuda ındırıyorum bundan sonra ona baslıcam
bunlarda ındırımde aldıklarım oyunlar baya karlı olmustu ozaman %33 luk ındırmde vardı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yazardı da zaten tarihi var saati yok (varsa da ben görmedim) ondan açtım konuyu zatenGelecek olsa saat tarih yazmazlarmıydı hacılar
dogru dıyon anasayfada yazardı ama mutlaka gelıcektırGelecek olsa saat tarih yazmazlarmıydı hacılar