Bende görünmüyor.Öncelikle şunu söylemek istiyorum yeni tahmini bir liste dolaşıyor arkadaşlar kendinizi sebepsiz bekleyiş içerisine sokmayın aynısını ilk başta yaşadınız herkes gördü epic games resmi bişey demedi bu konuda.
Üçüncü oyun the long dark
Ben sevmedim.Tahmini liste bu şekilde sanırım:
Alıntıyı görüntüle
Nasıl bakıyorsunuz sorabilir miyim ?Öncelikle şunu söylemek istiyorum yeni tahmini bir liste dolaşıyor arkadaşlar kendinizi sebepsiz bekleyiş içerisine sokmayın aynısını ilk başta yaşadınız herkes gördü epic games resmi bişey demedi bu konuda.
Saati ileri al siteye girdiğin zaman görürsün ama alamazsınBende görünmüyor.
Nasıl bakıyorsunuz sorabilir miyim ?
Aynen yine bu oyunlar çıkmayınca epice laf edeceklerTahmini liste bu şekilde sanırım:
Alıntıyı görüntüle
"Misafir umduğunu değil, bulduğunu yer." demiş atalarımız, beleş oyun bulmuşuz ama adamlara kızıyoruz.Ben sevmedim.
Metro 2033'den başka güzel oyun var mı ? Çoğunu bilmiyorum da.Tahmini liste bu şekilde sanırım:
Alıntıyı görüntüle
saati ileri alarakNasıl bakıyorsunuz sorabilir miyim ?
Neden aynı konuyu 5 dakika arayla 2 kez açma gereksinimi duydun?Öncelikle şunu söylemek istiyorum yeni tahmini bir liste dolaşıyor arkadaşlar kendinizi sebepsiz bekleyiş içerisine sokmayın aynısını ilk başta yaşadınız herkes gördü epic games resmi bişey demedi bu konuda.
Bari assassin creed vereylerdi bir tanrTahmini liste bu şekilde sanırım:
Alıntıyı görüntüle
Benim için hava hoş hele stranded deep versin tadından yenmez.Tahmini liste bu şekilde sanırım:
Alıntıyı görüntüle
Kızma felan yok yav."Misafir umduğunu değil, bulduğunu yer." demiş atalarımız, beleş oyun bulmuşuz ama adamlara kızıyoruz.
Kim laf edecek?Saati ileri al siteye girdiğin zaman görürsün ama alamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen yine bu oyunlar çıkmayınca epice laf edecekler