Hesap doğum tarihi 18 den küçük mü ayarladın ?Aga birkaç gün önce bütün oyunlara bakabiliyordum. Hiçbişey yapmama rağmen 2 gündür böyle ebeveyn ayarlarına baktım baktım bütün sınırlamalar kapalı ama yinede böyle yapıyor
Bak bunun çözümünü ben buldumi sana da söyleyeyim oyunu istek listene ekle ana menüden sonra istek listenden sepete ekle direkt git sepetinden satın al.Aga birkaç gün önce bütün oyunlara bakabiliyordum. Hiçbişey yapmama rağmen 2 gündür böyle ebeveyn ayarlarına baktım baktım bütün sınırlamalar kapalı ama yinede böyle yapıyor
kanka oyunun ismini tam yazma mesela days goneyse days yaz altta daha fazla göster var ona bas bende bu hatayı alıyom bayadır ama böyle çözdümAga birkaç gün önce bütün oyunlara bakabiliyordum. Hiçbişey yapmama rağmen 2 gündür böyle ebeveyn ayarlarına baktım baktım bütün sınırlamalar kapalı ama yinede böyle yapıyor
Bak bunun çözümünü ben buldumi sana da söyleyeyim oyunu istek listene ekle ana menüden sonra istek listenden sepete ekle direkt git sepetinden satın al.
Aga ben oyunu incelemek için diyorumkanka oyunun ismini tam yazma mesela days goneyse days yaz altta daha fazla göster var ona bas bende bu hatayı alıyom bayadır ama böyle çözdüm
Nereden ayarlanıyor bulamadım ben büyük syarlamıştım bilerek zaten o yüzden açıyordu bunca zaman neden birden böyle oldu anlamadım hesap kısmında sadece isim soy isim var nereden ayarlanıyor bi kontrol edeyimHesap doğum tarihi 18 den küçük mü ayarladın ?
Aynı sorunu yaşiyorum çözümü bilen benide etiketlesinAga ben oyunu incelemek için diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden ayarlanıyor bulamadım ben büyük syarlamıştım bilerek zaten o yüzden açıyordu bunca zaman neden birden böyle oldu anlamadım hesap kısmında sadece isim soy isim var nereden ayarlanıyor bi kontrol edeyim
Mobilden oyunun sayfasına girmeye calisiyorum yaş hatası veriyo ve düzeltemiyroum ayarlardan felanSen nerenden giriş deniyorsun PC den mi mobilden mi
Bendede aynı arkadaş bilgisayardan gir olmaz bence dedi bencede galiba öyle bişey ama iki gün önce giriyordu çok saçmaMobilden oyunun sayfasına girmeye calisiyorum yaş hatası veriyo ve düzeltemiyroum ayarlardan felan