Neler Yeni

EPİC GAMES YETİŞKİNLER İÇİN UYGUNDUR HATASI

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Aga birkaç gün önce bütün oyunlara bakabiliyordum. Hiçbişey yapmama rağmen 2 gündür böyle ebeveyn ayarlarına baktım baktım bütün sınırlamalar kapalı ama yinede böyle yapıyor

The Semih

80+ Gold
Aga birkaç gün önce bütün oyunlara bakabiliyordum. Hiçbişey yapmama rağmen 2 gündür böyle ebeveyn ayarlarına baktım baktım bütün sınırlamalar kapalı ama yinede böyle yapıyor
Hesap doğum tarihi 18 den küçük mü ayarladın ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
dogum tarıhını dusur yasını yukseltmıs olursun :)

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Bak bunun çözümünü ben buldumi sana da söyleyeyim oyunu istek listene ekle ana menüden sonra istek listenden sepete ekle direkt git sepetinden satın al.

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
msbsb
kanka oyunun ismini tam yazma mesela days goneyse days yaz altta daha fazla göster var ona bas bende bu hatayı alıyom bayadır ama böyle çözdüm

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak bunun çözümünü ben buldumi sana da söyleyeyim oyunu istek listene ekle ana menüden sonra istek listenden sepete ekle direkt git sepetinden satın al.
kanka oyunun ismini tam yazma mesela days goneyse days yaz altta daha fazla göster var ona bas bende bu hatayı alıyom bayadır ama böyle çözdüm
Aga ben oyunu incelemek için diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesap doğum tarihi 18 den küçük mü ayarladın ?
Nereden ayarlanıyor bulamadım ben büyük syarlamıştım bilerek zaten o yüzden açıyordu bunca zaman neden birden böyle oldu anlamadım hesap kısmında sadece isim soy isim var nereden ayarlanıyor bi kontrol edeyim

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Kutlu
Aga ben oyunu incelemek için diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereden ayarlanıyor bulamadım ben büyük syarlamıştım bilerek zaten o yüzden açıyordu bunca zaman neden birden böyle oldu anlamadım hesap kısmında sadece isim soy isim var nereden ayarlanıyor bi kontrol edeyim
Aynı sorunu yaşiyorum çözümü bilen benide etiketlesin

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Mobilden oyunun sayfasına girmeye calisiyorum yaş hatası veriyo ve düzeltemiyroum ayarlardan felan
Bendede aynı arkadaş bilgisayardan gir olmaz bence dedi bencede galiba öyle bişey ama iki gün önce giriyordu çok saçma

Top Bottom