Neler Yeni

Epic Games'deki Oyunların hiçbiri açılmıyor

Emre Ks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Ks
Merhabalar öncelikle,dün akşam fortnite oynuyordum bi anda ismini bilmediğim bir hata aldım neyse ben bilgisayarımın bir hata verdiğini düşündüm hatanın altındaki tamama tıklayınca fortnite kapandı epic games launchera girdim oyunu bir daha açtım oyun açılmadı size açılmadığı videoyu göndereceğim. bundan sonra internette forumlara araştırdım 3 beş tane çözüm yolu buldum uyguladım ama bir şey değişmedi epic gamesten canlı desteğe geçtiğimde bir epic games çalışanıyla muhattap oldum bana bazı belgeler ve video göndermemi istedi gönderdim. beni benim önceden baktığım sayfaya yönlendirdi oradanda bir şonuç bulamadım. en son rocket leage ve alien isolation oyunlarını açmayı denedim onlarada aynı şekilde saliselik şekilde açıldı ve tekrardan kapandı bundan sonra tekrardan araştırdım forumlardakiler bir çözüm yolu olduğunu söyledi epic games launcherı silin tekrardan yükleyin bende epic gamesteki yönergeleri uygulayarak epic games launcherımı kaldırdım ve oyunlarımın kurulum dosyalarınında kalktığını gördüm yüklemek benim için bir sıkıntı olmadığı için sorun etmedim.tekrardan yükledim hesabıma giriş yaptım oyunlarımın hepsini tekrardan yükle diyor sadece fortnite'ı yükledim oyunu bu sabah oyunu tekrardan açtım oyun yine aynı hatayla kapandı ... sizlere bu sorunlarımın dışında bir soru sormak istiyorum fortniteda parayla aldığım içerikler var oyun hesabım silindimi silindiyse tekrar geri alabilirmiyim bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar... :)

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
GeForce Now ile epicten herhangi bir oyuna girer misiniz. Sorun hesabınızda mı yoksa bilgisayarınızda mı anlayalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom