Neler Yeni

Epic Games'in İğrenç Tekelliği

LahmatsuDcr

80+ Silver
Asıl rekabet böyle çıkıyor. Platformlar kendilerine oyun almak için uğraşıyorlar.
Rekabet öyle çıkmaz. Aynı oyunu daha iyi pazarlamakla rekabet olur. Parayı basıp oyun almak çok zor değil. Epicteki para kimsede yok isteseler gidip piyasayı alırlar. Görürüz tek eli. Bu arada ben de Epic Games'i sevmiyorum, ücretsiz oyun olmadıkça bakmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Epicin amacı bir Platform olmak değil, Steamın Çarkına çomak sokmak :D
steamden çok müşterilere zarar veriyor özelliklede kendi müşterilerine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rekabet öyle çıkmaz. Aynı oyunu daha iyi pazarlamakla rekabet olur. Parayı basıp oyun almak çok zor değil. Epicteki para kimsede yok isteseler gidip piyasayı alırlar. Görürüz tek eli. Bu arada ben de Epic Games'i sevmiyorum, ücretsiz oyun olmadıkça bakmıyorum.
katılıyorum bu rekabet değildir bu tekelliktir müşteri tekelliği sevmez

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
steamden çok müşterilere zarar veriyor özelliklede kendi müşterilerine

katılıyorum bu rekabet değildir bu tekelliktir müşteri tekelliği sevmez
PS konsolu yani sony yıllardır "tekelciliği" ile satış yapıyor. Hangi müşteriden bahsediyorsun bilmiyorum ama müşteriyi yanlış yorumlamışsın gibi duruyor

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konuya direk giriş yapıcam. Epic games'den nefret ederim. Ama bunun sebebi berbat bir arayüze sahip olması cpu usage'in hayvan gibi olması felan değil.

Epic games'in izlediği tekellik politikası şimdi bugün siz bir oyunu steam'den alabilirsiniz g2a'den alabilirsiniz ondan bundan alabilirsiniz ama çıktığı ilk yıl metro exodus u sadece ve sadece pcde epic gamesten alabiliyordunuz. Bugün siz valhallayı sadece epicgamesden alabiliyorsunuz. İlk çıktığı zaman satisfactory'i sadece epic üzerinden alabilirdiniz. Hitman 3'ü sadece epic üzerinden alabiliyorsunuz

Anlatıcağım şudurki bu rekabet değil bunun adı tekellik ve hayatta en nefret ettiğim şeydir tekellik ben bugün bir oyunu epicdende alabilmeliyim steamdende adam 8 tane oyunu steam'e çıkarıyor sonra devam oyununu epic'e çıkarıyor böyle olunca platformlar bölünüyor servis kalitesi düşüyor mobilite azalıyor felan iğrenç bir sonuç çıkıyor ortaya
Epic steamle eşitlenene kadar bu politikada sıkıntı yok .

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
PS konsolu yani sony yıllardır "tekelciliği" ile satış yapıyor. Hangi müşteriden bahsediyorsun bilmiyorum ama müşteriyi yanlış yorumlamışsın gibi duruyor
konsoldaki exclusiveler rekabet olarak sayılabilir çünkü her konsolda sadece tek bir store var fakat pc'de onlarca platform var ve müşteri genelde servisini sevdiği platformu kullanır fakat epic'in yaptığı exclusive değil tekelliktir

Epic steamle eşitlenene kadar bu politikada sıkıntı yok .
böyle eşitlenemez epic şuan kendini yükseltmiyor daha çok nefret kitlesi topluyor bu politika çok sıkıntılı senin büyük işler başararak büyümen lazım milletin müşterilerini zorla senden nefret edecek şekilde çekmen değil

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
konsoldaki exclusiveler rekabet olarak sayılabilir çünkü her konsolda sadece tek bir store var fakat pc'de onlarca platform var ve müşteri genelde servisini sevdiği platformu kullanır fakat epic'in yaptığı exclusive değil tekelliktir

böyle eşitlenemez epic şuan kendini yükseltmiyor daha çok nefret kitlesi topluyor bu politika çok sıkıntılı senin büyük işler başararak büyümen lazım milletin müşterilerini zorla senden nefret edecek şekilde çekmen değil
İntel işlemci öneriyor musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
İntelde yıllarca böyle hamleler yaptı 7 yıl core işlemci önermişsiniz
önermedim kullanmaktan bıktım önermeye hiç şansım olmadı 7 yıl o kadar kötü değildi ama son 3 yıl berbat

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İzleyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bence bunda bir sakınca yok. Günümüzde her oyun böyle olmadığı sürece çok bir problem değil. Artı bir de Epic Games'in indirimleri falan da var.
Bu arada Valhalla örneği yanlış olmuş. Valhalla'yı istersen Ubisoft Connect üzerinden de alabilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom