Epic gamesten bir oyunu 2 kere ödeme sorunu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Azzx

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
14
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar sorunum bu 9.30 da witcher 3 ü aldım ondan sonra 9.31 de tekrardan fiş kesti ve kartımda 1k varken 670 e düştü 2 tane almış epicden iade ettim ama bir tane gözüküyordu iade ettim bir tane tek ettim ama 2 tane ödemesini yaptım nasıl tüm paramı geri alabilirim hem oyun gidicek hem beleşten benden 170tl kazanacak s####m böyle işi yardım edin lütfen
Screenshot_2025-05-20-15-26-56-174_com.turkcell.paycell.webp

Sabahın 6'sında konu açıyorsun. Hiç noktalama işareti kullanmıyorsun. Küfür yazmışsın. Destek ekibine ulaşmayı akıl edememişsin, üzerine bir de agresifsin.

Sakın teknik desteğe ulaşmaya çalışma. 1-2 forumda daha konu açarsan otomatik olarak çözülecek.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Azzx
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sabahın 6'sında konu açıyorsun. Hiç noktalama işareti kullanmıyorsun. Küfür yazmışsın. Destek ekibine ulaşmayı akıl edememişsin, üzerine bir de agresifsin.

Sakın teknik desteğe ulaşmaya çalışma. 1-2 forumda daha konu açarsan otomatik olarak çözülecek.
Yapragım anlamıyorsun galiba noktalamaya senin gibi özen göstermiyorum kusura bakma ve ulaşılmıyor yaprağım ulaşa bilsem niye forum açmak için hesap açayım senin gibi okulum yok çocuk degilim 4 te yatar gece 12 de kalkarım istedigim saatede forumumu açarım s####m in keyfine göre

Son düzenleme:
Yapragım anlamıyorsun galiba noktalamaya senin gibi özen göstermiyorum kusura bakma ve ulaşılmıyor yaprağım ulaşa bilsem niye forum açmak için hesap açayım senin gibi okulum yok çocuk degilim 4 te yatar gece 12 de kalkarım istedigim saatede forumumu açarım s####m in keyfine göre
Ahahahahah ne kadar kızmışsın ya. Yapma bu kadar bak sağlığına zararlı kuzum.. Git desteğe ulaş çözerler sorununu. Bu kadar sinir yerine birazcık aklını kullan. Birazcık da terbiye üzerinde çalış. Belli ki anne baban çok verememiş.

• Hahaha
Ahahahahah ne kadar kızmışsın ya. Yapma bu kadar bak sağlığına zararlı kuzum.. Git desteğe ulaş çözerler sorununu. Bu kadar sinir yerine birazcık aklını kullan. Birazcık da terbiye üzerinde çalış. Belli ki anne baban çok verememiş.
Tamam yegenim kasma bukadar anene babana da ben ögretirim terbiyeyi noktalamaya dikkat etmiyorsun bak hmm kızarım😡

Son düzenleme:
  • Hahaha
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,342
Üyeler
174,350