Arkadaşın danNaystan epic games ten oyun alıcam ama 21.02 TL eksik cashbacktan gelen para karşılıyor ama cashback sonradan geliyormuş nereden bulabilirim şuan atm ye gidemiyorumda.
yani para nerden bulabilirim gibi bir soru olmuş da arkadaşlarından birini naysa kayıt olmasını sağlarsan 20tl gelir hesabına. Oradan halledebilirsin belki.Naystan epic games ten oyun alıcam ama 21.02 TL eksik cashbacktan gelen para karşılıyor ama cashback sonradan geliyormuş nereden bulabilirim şuan atm ye gidemiyorumda.
Kim niye bedavadan 20tl versin ki?İnternette kısa sürede bulabileceğim bir yer yok mu?
İstersen ben atim hocam işin görülsün, cashback geldikten sonra geri atarsın, atmazsan da canın sağ olsunİnternette kısa sürede bulabileceğim bir yer yok mu?
Adam beİstersen ben atim hocam işin görülsün, cashback geldikten sonra geri atarsın, atmazsan da canın sağ olsun
Özelden iban gönder yardımcı olayım.Naystan epic games ten oyun alıcam ama 21.02 TL eksik cashbacktan gelen para karşılıyor ama cashback sonradan geliyormuş nereden bulabilirim şuan atm ye gidemiyorumda.