- Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam'den almak ile eksik tarafı var mı?Rd2 bende var sıkıntı yok
Steam'den almak ile eksik tarafı var mı?Rd2 bende var sıkıntı yok
Yok doğru değil ben oradan kaç kere oyun indirdim arkadaşlarım indirdi bir hatasını görmedik, hızlarıda en azından benim için her zaman olması gerektiği gibi olduRdr 2 açılmıyor diyorlar doğru mu? Sürekli sorun oluyormuş. Açılmadığı gibi de oynuyor gözüküyormuşsun sistemde ve iade almıyorlar bu yüzden.
Aynı soru cyberpunk 2077 için de geçerli.
RDR2 var Epic kütüphanemde ve oyunlar açılıyordu, hiç sıkıntısı olmuyor.Rdr 2 açılmıyor diyorlar doğru mu? Sürekli sorun oluyormuş. Açılmadığı gibi de oynuyor gözüküyormuşsun sistemde ve iade almıyorlar bu yüzden.
Aynı soru cyberpunk 2077 için de geçerli.
Peki steamden almaya göre eksiği var mı?RDR2 var Epic kütüphanemde ve oyunlar açılıyordu, hiç sıkıntısı olmuyor.
Bana kalırsa bir eksiği yok. Steam takıntısı olan insanlar için eksi olabilir ama benim öyle bir takıntım yoktu. Hangi tarafta ucuzsa oradan al geç derim.Peki steamden almaya göre eksiği var mı?
Epic Games'den bugüne kadar büyük bir hevesle tek aldığım oyun GTA V , ama gayet memnunum. ( para vermeden bedava almıştım ayriyetten başka bir hesabım da var )RDR2 CP2077 Bannerlord veya başka bir şey Epic'ten alınır mı?
Oyunu başlatamama, oyundan atma, görüntü bozukluğu gibi problemler oluyormuş doğru mu?
İkinci soru : Bannerlord'da mod kurulamazmış doğru mu?
Aslına bakarsan benim bir takıntım yok bu konuda. Bazı yorumlar gördüm. İşte steam in arayüzü için Shift Tab ı için fazladan 60 TL veririm falan diyenler var. Çok saçma tabi ki.Bana kalırsa bir eksiği yok. Steam takıntısı olan insanlar için eksi olabilir ama benim öyle bir takıntım yoktu. Hangi tarafta ucuzsa oradan al geç derim.
Rdr2 cp2077 ac nin yeni oyununu almistim sikinti yokRDR2 CP2077 Bannerlord veya başka bir şey Epic'ten alınır mı?
Oyunu başlatamama, oyundan atma, görüntü bozukluğu gibi problemler oluyormuş doğru mu?
İkinci soru : Bannerlord'da mod kurulamazmış doğru mu?
rdr2 epic gamesden aldım 90 saat sorunsuz oynadım hem windows 10 hem windows 11 deRDR2'nin Epic'ten alınması haliyle açılmadığına dair yorumlar var. Ne diyorsunuz?
Yok bir sıkıntısı.Aslına bakarsan benim bir takıntım yok bu konuda. Bazı yorumlar gördüm. İşte steam in arayüzü için Shift Tab ı için fazladan 60 TL veririm falan diyenler var. Çok saçma tabi ki.
Yani online oynamada falan sıkıntı yok demi? Yani oyunun tümünü alabiliyoruz.