madem kendinden bu kadar eminsin, söylenen her fikire saldırırcasına cevaplar veriyosun konu açma.Ne 300 ü 500 ü lan. Ben hesapladım. Bazı oyunları saymadım bile 700 lira hesapladım. Sadece bannerlord 200. Sadece Desperedos III 100 lira.
Ben de öyle yaptım zaten.Oyunları kendi verdiğin fiyattan satamazsın hesap satin almanın mantığı zaten normalinden daha ucuza alma
Ahhahaha rdr2 300 diye 150 ye mi hesaplasın? Alacak adam 1 ay bekler 100 e alır en kötü 150 ye alır kendi hesabına. Sanal ürünlerde niye piyasa fiyatından alsın adam? Hesabındaki ürünleri senin dediğin gibi hesaplarsak 1000tl yi geçiyor öyle ilana koysun bakalım alan çıkıyor mubu nasıl ölücülüktür ya. gitsin kendisi alsın madem o fiyatlardan. şuanki güncel fiyatı neyse / 2 yap o şekilde değerledir. fiyatı 100e düşmüşmüş sen 70 say o zaman alsaymış hocam kullanacak adam. ya da şöyle oluyor mu geçen hafta en ucuz 100tl olan peynir bu hafta 130tl siz bana 110dan verin diyebildiğin gün senin dediklerin olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncel fiyatlar neyse /2 yap kardeşim alacak olan yarı fiyatına alır indirimleri falan baz alma, adı üstünde indirim sürekli o fiyattan satılmıyor
Neon abyss ve borderlands 2 ye para veren olmaz bence. Fiyatlandırma bu şekilde güzel olmuş ama bu fiyatı veren olmaz bence. 700 e ilana koy indirim isteyen olursa 600 e falan düşersin.İndirimler baz alınmıştır.
AC Valhalla: 88,77 --> 50
AC Odyssey: 112 --> 70
Borderlands 3 --> 30
Borderlands 2 --> 15
Mount & Blade: Bannerlord 279 --> 200
Tomb Raider Trilogy --> 50
Desperados III: 68--> 40
Cyberpunk 2077: 124,5 --> 70
RDR 2: 98,67 --> 70
Metro Trilogy --> 40
Neon Abyss 74,50 --> 40
Control 52 --> 30
GTA: 74,50 --> 40
Toplam : -->700 TL
@Megan
@Mucahityilmaz = İndirimleri baz almak daha mantıklı.
Ben de öyle yaptım zaten.
alacak adam 1 ay beklesin alsın 150ye bulursa bu ekonomide piyasa fiyatı / 2 diyorum kardeşim neyi garip geliyor. 100tl fiyata düşmüş diye hep o fiyatı baz almak ne kadar mantıklı? sürekli o fiyattan falan mı satılacağını düşünüyorsun.Ahhahaha rdr2 300 diye 150 ye mi hesaplasın? Alacak adam 1 ay bekler 100 e alır en kötü 150 ye alır kendi hesabına. Sanal ürünlerde niye piyasa fiyatından alsın adam? Hesabındaki ürünleri senin dediğin gibi hesaplarsak 1000tl yi geçiyor öyle ilana koysun bakalım alan çıkıyor mu
Sen hangi dünyada yaşıyorsun oyunlardaki mevsimlik indirimlerden, cadılar bayramı gibi indirimlerden haberin var mı?alacak adam 1 ay beklesin alsın 150ye bulursa bu ekonomide piyasa fiyatı / 2 diyorum kardeşim neyi garip geliyor. 100tl fiyata düşmüş diye hep o fiyatı baz almak ne kadar mantıklı? sürekli o fiyattan falan mı satılacağını düşünüyorsun.
Hocam şimdiDİKKAT: Bazı oyunların bedava verilmiş olması o oyunun değerini düşürmez. Sonuç itibari ile güncel olarak para karşılığı satılıyorlar. Yani gidip de GTA para etmez demeyin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şurada hata yapıyorsun diyeyim; Şimdi sen diyorsun ya mesela Bannerlord 200 Lira diye sen Dostum ben 200 lira vereceksem senden almam zaten? Gider steamdan yada epicden alırım. Hatta ve hatta aynı oyunu 150 ye versen yine senden almam 50 lira için gider kendi kütüphaneme eklerim. Oyunu adamın senden alabilemesi için fiyatın ucuz olması gerekiyor cezbedici derecede.Dostum bir dk offline kalma. Sana oyunların ve benim verdiğim değerleri yazacağım. Nerede hata yapıyorum söyler misin?
Bannerlord 270 lira.Şurada hata yapıyorsun diyeyim; Şimdi sen diyorsun ya mesela Bannerlord 200 Lira diye sen Dostum ben 200 lira vereceksem senden almam zaten? Gider steamdan yada epicden alırım. Hatta ve hatta aynı oyunu 150 ye versen yine senden almam 50 lira için gider kendi kütüphaneme eklerim. Oyunu adamın senden alabilemesi için fiyatın ucuz olması gerekiyor cezbedici derecede.
o kadar açıklamadan bunu mu ayıkladın gerçekten. Yahu x oyun y fiyat ne önemi var işte misalen diyoruzBannerlord 270 lira.
Ayıklamak değil. Sen örneğinden fiyatı düşürmeye çalıştın ben de örneğin geçersizliğini belirttim.o kadar açıklamadan bunu mu ayıkladın gerçekten. Yahu x oyun y fiyat ne önemi var işte misalen diyoruz
Satın aldığın fiyatı hesaplarsan tabii öyle yüksek sonuç elde edersin.İndirimler baz alınmıştır.
AC Valhalla: 88,77 --> 50
AC Odyssey: 112 --> 70
Borderlands 3 --> 30
Borderlands 2 --> 15
Mount & Blade: Bannerlord 279 --> 200
Tomb Raider Trilogy --> 50
Desperados III: 68--> 40
Cyberpunk 2077: 124,5 --> 70
RDR 2: 98,67 --> 70
Metro Trilogy --> 40
Neon Abyss 74,50 --> 40
Control 52 --> 30
GTA: 74,50 --> 40
Toplam : -->700 TL
@Megan
@Mucahityilmaz = İndirimleri baz almak daha mantıklı.
Ben de öyle yaptım zaten.