epic sadece daha fazla adam bulmaya çalışıyor bunda bir sıkıntı yok fakat ben epicten oyun almıyorum aldığım oyunlarıda sanki korsana para vermişim gibi hissediyorumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Merhaba,
Mafia oyunları almayı düşünüyordum da Steam'de baya pahalı olurken Epic'te çok fazla ucuzlar, bunda bir sıkıntı var mıdır yoksa Epic sadece cömert midir?
Teşekkürler.
Epic olduğna eminsen sıkıntı çıkarmaz. Ben R6 yı 23tl ye aldım. 120TL steamdeAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Merhaba,
Mafia oyunları almayı düşünüyordum da Steam'de baya pahalı olurken Epic'te çok fazla ucuzlar, bunda bir sıkıntı var mıdır yoksa Epic sadece cömert midir?
Teşekkürler.
Epic şuan steamı yakalamk için cömert, biraz fazla düşük ama kesinlikle güvenilrdirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Merhaba,
Teşekkürler.
Epic zaten Fortnite satın alımlarından parayı kırdı.Bu yüzden oyunları biraz daha ucuza verip Steam'e rakip oluyorlar.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Merhaba,
Teşekkürler.
Aynen. Ucuz satûp çok satiyorlar. GüvenilirEpic Games'in sahibi olan firma dünyayı ele geçirecek çünkü yakında![]()
Mafia 2 ve 3 sadece Remastered oldukları için genelde ucuz oluyor, Mafia 1 ise tamamen bir Remake oyunu.az önce mafia definetive edition 260tl diyorlardı o ne bu ne
epic games steamden geri kaldığını fark etti ve indirimler başlattı haftada 1 oyun bedava veriyorlar.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Merhaba,
Teşekkürler.