Epic neden bu kadar ucuz ve güvenilir mi?

Daehyun

80+
Reaksiyon skoru
146
1601029423708.png
1601029433351.png

Merhaba,

Mafia oyunları almayı düşünüyordum da Steam'de baya pahalı olurken Epic'te çok fazla ucuzlar, bunda bir sıkıntı var mıdır yoksa Epic sadece cömert midir?

Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Merhaba,

Mafia oyunları almayı düşünüyordum da Steam'de baya pahalı olurken Epic'te çok fazla ucuzlar, bunda bir sıkıntı var mıdır yoksa Epic sadece cömert midir?

Teşekkürler.
epic sadece daha fazla adam bulmaya çalışıyor bunda bir sıkıntı yok fakat ben epicten oyun almıyorum aldığım oyunlarıda sanki korsana para vermişim gibi hissediyorum

az önce mafia definetive edition 260tl diyorlardı o ne bu ne

Epic Games'in sahibi olan firma dünyayı ele geçirecek çünkü yakında :)

Tr gibi bir ülkede nimet fanboylar gibi olmayın. Steame metro exodus cıkmadı diye almayan biliyorum epicten. Steame geldi 200 küsür tl oradan aldılar deli gibi. Epicte 150 miydi neydi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Merhaba,

Teşekkürler.
epic games steamden geri kaldığını fark etti ve indirimler başlattı haftada 1 oyun bedava veriyorlar.
şu anda rocket league bedava
merak etme kesinlikle güvenlir fortnite'I yapanlar da epic games diye biliyorum ( yanlış biliyor olabilirim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,472
Üyeler
174,882
Son üye
tossunpasaa
Geri