Neler Yeni

Epic'den bannerlord alınır mı?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Bu sabah bazı arkadaşların konularında gördüm epic games bana da kupon tanımlamış. Ben normal şartlarda PC'm gelince bannerlord alacaktım (140TL). Epic gamesden, Kuponla baktım ki oyun 60 TL'ye geliyor. Her ne kadar epic Games ücretsiz oyun dağıtmayı sevse de ben pek ısınamadım. Sizce oyunu buradan alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Bugüne kadar Steam kullanıyordum ve alışkanlıkları terk etmek oldukça zor.

Bu konuyu açmamın sebebi tüm oyunlarım steamde epic Games den tekrar alışveriş yapar mıyım emin değilim. Tek seferlik yapacağım alışveriş benim için ilerleyen süreçte olumsuz bir şeyler oluşturur mu ?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence sorun olmaz. Zaten tamamen Epic Games'e geçmiyorsunuz 1 oyun için kullanıyorsunuz.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Sıkıntı yaşamazsın, 60 TL'ye Bannerlord çok iyi bir fırsat.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sorun olmaz. Zaten tamamen Epic Games'e geçmiyorsunuz 1 oyun için kullanıyorsunuz.
İşleyiş açısından epic de farklılık var mı peki güncellemeler Steam gibi mi ? Oyunla ilgili herhangi bir dezavantajlı durum var mı yoksa birebir aynı mı ? Daha önce hiç oyun indirmedim epic'den
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı yaşamazsın, 60 TL'ye Bannerlord çok iyi bir fırsat.
Eğer herkes öyle diyorsa akşama satın alacağım. Bence de büyük fırsat

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
İşleyiş açısından epic de farklılık var mı peki güncellemeler Steam gibi mi ? Oyunla ilgili herhangi bir dezavantajlı durum var mı yoksa birebir aynı mı ? Daha önce hiç oyun indirmedim epic'den
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer herkes öyle diyorsa akşama satın alacağım. Bence de büyük fırsat
Ben de çok kullanmadım ama hiçbir sorun yaşamadım. Sizin de yaşayacağınızı sanmıyorum.

Top Bottom