Neler Yeni

Epicden Cyberpunk alınır mı?

Lagrima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emre Ulaş kaplan
Epic gamesde 140 tl gibi bir şey oldu cyberpunk ama steam arayüz konusunda arkadaşları davet etmektir serverları falandır daha iyi gözüküyor gözüme. Sizce cyberpunk online mod gelince sıkıntı yaşar mıyım epicde yoksa ucuza alayım gitsin mi?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Epic gamesde 140 TL gibi bir şey oldu cyberpunk ama steam arayüz konusunda arkadaşları davet etmektir serverları falandır daha iyi gözüküyor gözüme. Sizce cyberpunk online mod gelince sıkıntı yaşar mıyım epicde yoksa ucuza alayım gitsin mi?
Çok zengin birisi değilsen gözüne nasıl gözüktüğüne bakma.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Epic gamesde 140 TL gibi bir şey oldu cyberpunk ama steam arayüz konusunda arkadaşları davet etmektir serverları falandır daha iyi gözüküyor gözüme. Sizce cyberpunk online mod gelince sıkıntı yaşar mıyım epicde yoksa ucuza alayım gitsin mi?
Online mod gelmeyecek merak etme. Mantıken ucuz olan yerden almak daha mantıklı yani. Ben Steam den alırdım her türlü. Ama sana bağlı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Oyun aynı oyun neresi ucuzsa oradan al online falan gelmeyecek.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Almadan önce sisteminizin ortalama kaç FPS aldığından haberdar olmak için YouTube’dan test videosu izlemenizi öneririm. Düşük grafiklerde veya düşük kare hızıyla oynayacaksanız almanızı anlamı kalmıyor.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Bence steamden al

Agabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Haluk Benker
Online mod gelmeyecek merak etme. Mantıken ucuz olan yerden almak daha mantıklı yani. Ben Steam den alırdım her türlü. Ama sana bağlı.
Ben de her türlü steam den almak isterdim ama sizce 60 tl daha uygun olması tercih sebebi olmaz mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Ben de her türlü steam den almak isterdim ama sizce 60 TL daha uygun olması tercih sebebi olmaz mı?
Tabi ki olur. Benim gibi pirensiplerin yoksa epic ten almak daha mantıklı. 60 liraya çok sağlam oyun/oyunlar alırsın.

Agabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Haluk Benker
Aslında anlamadığım konu şuydu. Mesela RDR2 yi de EPIC den satınaldım hem hikaye hem de online modunu sorunsuz oynadım. Şimdi bu oyuna online mod gelirse o zaman Steam veya EPIC üzerinden satınalmış olmak herhangi bir şeyi değiştirir mi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Aslında anlamadığım konu şuydu. Mesela RDR2 yi de EPIC den satınaldım hem hikaye hem de online modunu sorunsuz oynadım. Şimdi bu oyuna online mod gelirse o zaman Steam veya EPIC üzerinden satınalmış olmak herhangi bir şeyi değiştirir mi?
Değiştirmez.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Steam, Epic diye ayırmıyorlar. Direkt olarak PC oyuncusu diyorlar, yani böyle bir sorun olacağını sanmam. 60 lira değerli bir para, epicden alın bence.

Lagrima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emre Ulaş kaplan
geleceğeni söylüyorlardı ama sadece ihtimal olsa bile ücretsiz yaptıkları online oyunlarda ciddi bir sıkıtı söz konusu oluyordu

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Benim ailemde tutturmuş evde niye duruyorsun git çalış bilgisayar ne işine yarıyor git meslek edin kendine falan diyorlar babam bir iş buldu haftanın 7 günü çalışıyorum saat sabah 7'den akşam 7'ye çalışmak istemiyorum bıktım bana zaman kalmıyor gerçekten 1 saat dinleniyorum duş falan alıyorum yemek falan derken 9.30 buluyor saat saat 11 gibi yatmam lazım yoksa uykumu alamıyorum ruhsuz gibi işe git gel yapıyorum ilk ay maaşımı alayım ondan sonra patron ile konuşacağım 'insani' şartlar altında çalışacak isem çalışırım ama bu durum böyle olursa direkt çıkacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom