Neler Yeni

Epicden Cyberpunk alınır mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
steam yaz indirimlerini beklesem mi emin olamadım riskli biraz
Ben de cyberpunk alicam. Şuan da oynadığım bir sürü oyun olduğu için yaza doğru almayı düşünüyorum. Hem belki bir kaç kuruş daha indirime girer.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Almadan önce sisteminizin ortalama kaç FPS aldığından haberdar olmak için YouTube’dan test videosu izlemenizi öneririm. Düşük grafiklerde veya düşük kare hızıyla oynayacaksanız almanızı anlamı kalmıyor.
Bence zaten alacaksa sistemin kaldırıp kaldırmayacağını biliyordur.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bence zaten alacaksa sistemin kaldırıp kaldırmayacağını biliyordur.
Birazcık dengesiz bir oyun, iyi kartlarda daha düşük FPS verebiliyor diye bakmakta fayda var.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Benim ailemde tutturmuş evde niye duruyorsun git çalış bilgisayar ne işine yarıyor git meslek edin kendine falan diyorlar babam bir iş buldu haftanın 7 günü çalışıyorum saat sabah 7'den akşam 7'ye çalışmak istemiyorum bıktım bana zaman kalmıyor gerçekten 1 saat dinleniyorum duş falan alıyorum yemek falan derken 9.30 buluyor saat saat 11 gibi yatmam lazım yoksa uykumu alamıyorum ruhsuz gibi işe git gel yapıyorum ilk ay maaşımı alayım ondan sonra patron ile konuşacağım 'insani' şartlar altında çalışacak isem çalışırım ama bu durum böyle olursa direkt çıkacağım
hocam ne alaka

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benim ailemde tutturmuş evde niye duruyorsun git çalış bilgisayar ne işine yarıyor git meslek edin kendine falan diyorlar babam bir iş buldu haftanın 7 günü çalışıyorum saat sabah 7'den akşam 7'ye çalışmak istemiyorum bıktım bana zaman kalmıyor gerçekten 1 saat dinleniyorum duş falan alıyorum yemek falan derken 9.30 buluyor saat saat 11 gibi yatmam lazım yoksa uykumu alamıyorum ruhsuz gibi işe git gel yapıyorum ilk ay maaşımı alayım ondan sonra patron ile konuşacağım 'insani' şartlar altında çalışacak isem çalışırım ama bu durum böyle olursa direkt çıkacağım
Yanlış konuya yazdın galiba

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular