Neler Yeni

Çözüldü✓ Epin satın aldım fakat erişemiyorum

egeeyksl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ege Yüksel
HepsiBurada'dan valorant epin satın aldım fakat satın aldıktan sonra bir şey farkettim. Epin, E-posta veya SMS yoluyla bana iletilecekmiş. Benim HepsiBurada hesabımın e-mail ine erişimim yok. Bir tek sms e erişimim var fakat epin kodu sms olarak değil sanırım mail yoluyla iletildi.
1619618459467.png

Gördüğünüz gibi sipariş tamamlandı yazıyor. Sms ime iletilmesi için ne yapmalıyım ? İade talebi de gönderemiyorum epinler iade edilmiyormuş sanırım.

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
E posta veya sms diyor hocam e postanıza baktınız mı postanıza erişemiyorsanız geçmiş olsun

Coochie Man

80+ Bronze
HepsiBurada'dan valorant epin satın aldım fakat satın aldıktan sonra bir şey farkettim. Epin, E-posta veya SMS yoluyla bana iletilecekmiş. Benim HepsiBurada hesabımın e-mail ine erişimim yok. Bir tek sms e erişimim var fakat epin kodu sms olarak değil sanırım mail yoluyla iletildi.
Alıntıyı görüntüle
Gördüğünüz gibi sipariş tamamlandı yazıyor. Sms ime iletilmesi için ne yapmalıyım ? İade talebi de gönderemiyorum epinler iade edilmiyormuş sanırım.
Satıcıya mesaj at.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı kodu mesajdan da yollasınlar.

BeKo'O

80+ Silver
E posta veya sms diyor hocam e postanıza baktınız mı postanıza erişemiyorsanız geçmiş olsun
Eposta kayıtlı değilse atmaz aslında, siz yine de hesabınıza epostanızı ilişkilendirin ve tekrardan epostanıza bakın. Ayrıca Telefon numaranız kayıtlı ise SMS yoluyla gelmiş olması lazım bana gelmişti çünkü. Birde ürüne tekrar gidip açıklamasına iyice göz gezdirin çünkü yanlış bilmiyorsam bazı pinler iletildi olarak gözükür ama SMS'e ve Epostaya yansıması birkaç saati bulur. Böyle bir durum varsa açıklamaya yazmışlardır. Eğer dediklerimin hiçbiri işe yaramadıysa adamla iletişime geçiniz.

egeeyksl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ege Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Whatsapp destek hattıyla iletişime geçip farklı bir e-posta ya gönderilmesini talep ettim
Ve gün içinde gönderileceği söylendi. Beklemekteyim.

Evet, talebimi onayladılar ve ulaşabildim. Yanıtlarınız için teşekkürler :)

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Whatsapp destek hattıyla iletişime geçip farklı bir e-posta ya gönderilmesini talep ettim
Ve gün içinde gönderileceği söylendi. Beklemekteyim.

Evet, talebimi onayladılar ve ulaşabildim. Yanıtlarınız için teşekkürler :)
Whattsapp destek hattını nerden buldunuz bende trendyoldan 2500VP aldım hala gelmedi telefon numarası bana ait değil inşallah gmailime gelir.

Top Bottom