🔥İndirim Epomaker Ajazz AJ 199 1k Mouse 23 Dolar

yaman..k

80+ Silver
Reaksiyon skoru
980
En son konuda herhangi bir vergi çıkmadı , şansınızı deneyebilirsiniz.

''NABI'' Koduyla 23 Dolara düşüyor.

Bugün epomaker'dan switchlerim geldi vergi çıkmadı

Ekler

• a26f0aab-8c1f-4d91-9d37-ccece6da8d89.webp
    a26f0aab-8c1f-4d91-9d37-ccece6da8d89.webp
    222.6 KB · Hit: 376
turkiyeden zamanında ucuz diye 1700tlye acmistim birisi konu acmisti :D o konu acana selam olsun burdan

En son konuda herhangi bir vergi çıkmadı , şansınızı deneyebilirsiniz.

''NABI'' Koduyla 23 Dolara düşüyor.
Site de geri sayım var acil ihtiyacı olmayan beklesin kupon kapatılırsa bilemem.

keşke şunların yazılımları düzgün olsa.. dümdüz mouse kullanan için iyi ama tuş ataması yapmak işkence yapsanda yine çalışmıyor

159 proya göre nasıl alınır mı ,şarj istasyonu gezdirmek zor oluyor.

Hacı ben de 23 dolara söyledim. Şimdi ingilizce ve ilk defa sipariş verdim. Direk adres ve kart bilgilerini girdim. Normal kargo gibi gelecek demi buda

159 proya göre nasıl alınır mı ,şarj istasyonu gezdirmek zor oluyor.
Kullandım sonra satmıştım elim 20 cm bana küçük gelmişti baya bir de skayezleri kötü basla kötü tarafını gormedim kullandığım sure içerisinde

Hacı ben de 23 dolara söyledim. Şimdi ingilizce ve ilk defa sipariş verdim. Direk adres ve kart bilgilerini girdim. Normal kargo gibi gelecek demi buda
Dostum bu yazıya ürün bilgilerini ve sipariş numaranı TC numaranı ekle epomaker support adresine mail at. Tabii İngilizce olarak.

Merhaba,

Ülkemdeki vergi mevzuatında son zamanlarda meydana gelen değişiklikler nedeniyle birkaç konuda yardımınızı rica ediyorum.

Lütfen gümrük vergilerini en aza indirmek için paketi hediye olarak işaretleyin. Ayrıca faturada ürün değerini 15-20 USD olarak beyan
ederseniz sevinirim .Mümkünse ürünü YunExpress kullanarak gönderin , çünkü bölgem için en uygun seçenek bu.

Referansınız için bilgilerim şunlardır:

bunu alacağına sarı siteden 8k versiyonu al daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya temudan...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,010
Üyeler
175,145
Son üye