8k hz olsa cokulur benceEn son konuda herhangi bir vergi çıkmadı , şansınızı deneyebilirsiniz.
![]()
AJAZZ AJ199
Unlock your ultimate gaming experience with the Ajazz AJ199 mouse, offering both wired and wireless modes for unparalleled flexibility. Equipped with a high-precision PixArt PAW3395 sensor and a TTC Encoder Wheel, it ensures accuracy and comfort. The ergonomic, replaceable honeycomb shell...epomaker.com
''NABI'' Koduyla 23 Dolara düşüyor.
Şuan ki haliyle bile iş görebilecek bir ürün tam emin olmamakla beraber ürün 4k HZ destekliyor olabilir. Bazı pazaryerlerinde 4K başlıklı ilanlar var. Malzeme kalitesi vb. Aj 159 modelinden iyi olabilir.8k hz olsa cokulur bence
Malzeme kalitesi aj159dan dhaa iyiŞuan ki haliyle bile iş görebilecek bir ürün tam emin olmamakla beraber ürün 4k HZ destekliyor olabilir. Bazı pazaryerlerinde 4K başlıklı ilanlar var. Malzeme kalitesi vb. Aj 159 modelinden iyi olabilir.
Pro larda sorun mu var bilmiyorum ama arada kopuyor o yüzden kullanmıyorum benbunu alacağına sarı siteden 8k versiyonu al daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
veya temudan...
kullanmadım malesefPro larda sorun mu var bilmiyorum ama arada kopuyor o yüzden kullanmıyorum ben
ben 100 dolarlık klavye geçirdim vergisiz hemde 2.5kglik aleminyum gerçekten bu konuda başarılılar alışveriş yapmak için en büyük nedenlerdeen biriBugün epomaker'dan switchlerim geldi vergi çıkmadı
Vergi çıkmadığı için oldukça uyguna geliyorben 100 dolarlık klavye geçirdim vergisiz hemde 2.5kglik aleminyum gerçekten bu konuda başarılılar alışveriş yapmak için en büyük nedenlerdeen biri
Onlar iki ayrı modelŞuan ki haliyle bile iş görebilecek bir ürün tam emin olmamakla beraber ürün 4k HZ destekliyor olabilir. Bazı pazaryerlerinde 4K başlıklı ilanlar var. Malzeme kalitesi vb. Aj 159 modelinden iyi olabilir.