🔥İndirim Epomaker Ajazz AJ 199 1k Mouse 23 Dolar

En son konuda herhangi bir vergi çıkmadı , şansınızı deneyebilirsiniz.

''NABI'' Koduyla 23 Dolara düşüyor.
8k hz olsa cokulur bence

8k hz olsa cokulur bence
Şuan ki haliyle bile iş görebilecek bir ürün tam emin olmamakla beraber ürün 4k HZ destekliyor olabilir. Bazı pazaryerlerinde 4K başlıklı ilanlar var. Malzeme kalitesi vb. Aj 159 modelinden iyi olabilir.

Şuan ki haliyle bile iş görebilecek bir ürün tam emin olmamakla beraber ürün 4k HZ destekliyor olabilir. Bazı pazaryerlerinde 4K başlıklı ilanlar var. Malzeme kalitesi vb. Aj 159 modelinden iyi olabilir.
Malzeme kalitesi aj159dan dhaa iyi

Kötü mouse bağlantı problemi var. Sırf bu problem için uzatma kablosu alıp mouse yakınına dongelı koymuştum. 4-5 karış mesafeden çekmiyor kasa kucağınızda kullanırsanız sıkıntı olmaz.

bunu alacağına sarı siteden 8k versiyonu al daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya temudan...
Pro larda sorun mu var bilmiyorum ama arada kopuyor o yüzden kullanmıyorum ben

Razer viper mini var buna geçilir mi veya değiştirmeye değecek mouse önerisi var mı

Bugün epomaker'dan switchlerim geldi vergi çıkmadı
ben 100 dolarlık klavye geçirdim vergisiz hemde 2.5kglik aleminyum gerçekten bu konuda başarılılar alışveriş yapmak için en büyük nedenlerdeen biri

Mouse u aldım, bende 159 pro vardı ,aslında 159 pro daha iyi ama usb alıcısı standa gömülü olduğu için gezdirmek zor olacaktı . Eyw konu için adamlara mail attım vergi için umarım sorun olmaz.

ben 100 dolarlık klavye geçirdim vergisiz hemde 2.5kglik aleminyum gerçekten bu konuda başarılılar alışveriş yapmak için en büyük nedenlerdeen biri
Vergi çıkmadığı için oldukça uyguna geliyor

Onlar iki ayrı model

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,472
Üyeler
174,882
Son üye
tossunpasaa
Geri