düşünüyorum satmayı ama gelmedi daha türkiyeyeKeycapleri satan var mı
Maşallah hocam ne bu hız geldiği gibi çıkmış neredeyse benimki 4.günde hala bekliyoruz
Hayırlı olsun hocam biz daha beklemedeyiz sürpriz kutu daha açılmadı bizdeherkese keycapsler 220 lira , klavye 600 ortalama gördüğüm bana klavye 320 çıktı şanslıyız herhalde elimize gelsin bakalım nasıl
keycapsleri gelen varsa bir fotoğraf atabilir mi?
Bana 221 çıktı keycaps kafalarına göre vergi yazıyor adamlar123 lira keycaps 611 lira klavye vergisi çıkmış gayet iyi
Vallaha 8 gün oldu benimkinde tık yok hiç bir ilerleme yok umarım en kısa zamanda gelir.Hocam benimki böyle istiyorsaniz sizinkiyle karsilastirabilirsiniz 17 gündür kargoda benimki şuan 4gundur gümrükte çıkışını bekliyorum
İnşallah hocam benimde 4.gün oldu bir yere felan soramıyormuyuz ya bu ürünün gümrükteki durumu ne diye acaba ?Vallaha 8 gün oldu benimkinde tık yok hiç bir ilerleme yok umarım en kısa zamanda gelir.
benim daha türkiyeye bile girmedi gümrükte bile değil yani, 8 gündür taşımada gözüküyorİnşallah hocam benimde 4.gün oldu bir yere felan soramıyormuyuz ya bu ürünün gümrükteki durumu ne diye acaba ?
Valla hocam gümrüğe gelse bile minimum 4gün felan daha beklicek ondan minimum 2hafta daha bekliceksiniz gibi taa ben haziranın 13ünde sipariş vermişim klavyeyi daha gümrüğü bile geçemedi bayram yüzündenVallaha 8 gün oldu benimkinde tık yok hiç bir ilerleme yok umarım en kısa zamanda gelir.
Sağlık olsun hocam denk gelmemiştir belkiBu konuya neden uğrayıp almadım merak ettim.