Neler Yeni

🔥İndirim Epson EcoTank L3211 Tarayıcı 4999 TL

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul

mamadiali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mali
4 yildir kullaniyorum uzun bir sure kullanmazsaniz murekkepleri donuyor ve guclu temizleme yapmaniz gerekiyor bu da saglam mutekkep tuketimine sebep oluyor.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,450
İsim
Kara Kartal
orijinal mürekepleri donuyor tavsiye etmem sürekli kafayı temizlemeniz gerekir (kafa temizleme yazılılam değil solisyonla olacak)
Lazer renkli yazıcı alın mürekepli yazıcıların 1000 tane sorunuyla uğraşmayın 25 yıl mürekkepli yazıcı kullanmış biri olarak söylüyorum

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Esen
Lazer alın rahatınıza bakın. Bunlar belirli bi basımdan sonra kendisini komple kitliyor yazılımsal olarak. Her hafta en az 1 kere basım yapmazsanız da jetler tıkanır. Daha uzun sure basmazsanızda bozulabilir.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Evde var renkli kısmı renkleri abuk subuk veriyor daha önce de yapmıştı servise götürdük yine oldu

kallone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa
2014 yılından beridir Epson L220 tanklı modelini kullanıyorum, on numara alet. Mürekkeplerini orijinal alırsan ve haftada en az bir çıktı alıyorsan her işini görür. Ben fotoğrafları bile yazıcı ile bastırıyorum , mükemmel kalite.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 yıldır okulda aktif kullanıyoruz ciddi bir problemle karşılaşmadım

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Axl Rose
En az 5 yıldır Canon G3400 kullanıyorum (daha uzun da olabilir, ne zaman aldığımı kesinlikle unuttum), lazerlere göre en büyük farkı fotoğraf baskısı alabilmek ve tabii ki çok daha düşük baskı maliyeti (hem daha kaliteli hem de daha ucuza baskı alabilmek kısacası).

Evet kafada kuruma olabiliyor ama kafa temizliği ile mutlaka çözülüyor, burada harcanan mürekkebi de hesaba katsanız renkli lazerlere göre çok daha hesaplı (ama çok). Kaldı ki çok nadir başıma geliyor (dün gece oldu mesea, 1 standart temizlemede düzeldi).

İnsanın hesap yapmadan baskı alabiliyor olması (bu ülkede hesap yapmadan yapabildiğiniz her şey gibi) en güzel tarafı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom