🔥İndirim HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç 7.309 TL

Ben bu tabletleri kasım başımdan beri takip ediyorum zaten bu tablet 7500e koyuluyordu günlerdir öyleydi. kendi yazdığını unuttun sanırım vatandan örnek vermişsin. Pardon 7450 den 7300e düşmüş haklısın baya fırsat ürünü yorum yapıp yapmıycağımı da sana sormayağcaım gerçek bu indirim yok 100 lirayı indirim sayıyorsan da var
Bu fiyata çok daha performanslı matepad serisi varken bu ürün tercih edilmez.

Bu fiyata çok daha performanslı matepad serisi varken bu ürün tercih edilmez.
evet matepad islemci olarak çok daha iyi özellikleri de güzel ama google servisleri olmadığı için bazıları vazgeçiyor. Çözümü yok mu var ama optimizasyon sorunları uygulama kapanması youtubedan atma vs gibi sorun yaşayanlar var sikayetvar comda. Bazıları sorunsuz kullanıyor tabi ama tercih meselesi tabi

evet matepad islemci olarak çok daha iyi özellikleri de güzel ama google servisleri olmadığı için bazıları vazgeçiyor. Çözümü yok mu var ama optimizasyon sorunları uygulama kapanması youtubedan atma vs gibi sorun yaşayanlar var sikayetvar comda. Bazıları sorunsuz kullanıyor tabi ama tercih meselesi tabi
Yani hocam bütçe bu civardaysa daha fazla performansı Google handikapı ile çok rahatlıkla değiştirim.

Yani hocam bütçe bu civardaysa daha fazla performansı Google handikapı ile çok rahatlıkla değiştirim.
işte hocam diyorum ya tercih meselesi. Atıyorum benim işim hep mail google servisleri ile ilgilidir optimizasyonu sıkıntılıdır kasma donma kapatma vardır bezdirir kullanamazsın ama bazıları sıkıntı yaşamıyor dediğim gibi. Ben de açıkçası youtubeda bir şey izlerken bi anda kapanmasına söverim büyük ihtimal ama kullanmadım çok sıkıntı yaşayan da var hiç yaşamayan da iyice araştırıp deneyimlenebilir ya da kullanan birisi varsa

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Ev alırım bu paraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl