Erasmus için Sağlık Sigortası

TheGG

80+
Reaksiyon skoru
36
Merhaba. Ekim gibi Erasmus ile İspanya'ya gideceğim. Karşı üniversiteye başvuru sürecinde sağlık sigortası gerekli. İspanya'da yaşamış, Erasmusla gitmiş olan kişiler sağlık sigortası sürecinde bana önerileriyle yardımcı olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

(Kalacağım süre 10 ay)
Uygun fiyatlı güvenilir bir firma olursa çok hoş olur.

Merhaba. Ekim gibi Erasmus ile İspanya'ya gideceğim. Karşı üniversiteye başvuru sürecinde sağlık sigortası gerekli. İspanya'da yaşamış, Erasmusla gitmiş olan kişiler sağlık sigortası sürecinde bana önerileriyle yardımcı olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

(Kalacağım süre 10 ay)
Uygun fiyatlı güvenilir bir firma olursa çok hoş olur.
hepiyi sigortadan yaptırmıştım uygun fiyatlıydı
5 günlük turistik seyahat için ispanyaya gitmiştim onda yaptırmıştım ihtiyacım olmadı şükür

Hocam aklima birkac sey daha takildi. Arkadasinizin hangi sigorta cesitini yaptirdigini biliyor musunuz ve kac ay kalmisti? Kendisiyle iletisime gecebilme imkanim var midir?
Hocam arkadaş biraz uzun süre önce gitmişti, sordum ama net hatırlamıyorum dedi. Zamanında gönderi düzenleyip paylaşmıştı, bir bakın isterseniz belki işinize yarar: https://www.facebook.com/share/p/1N14brkMBA/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri