Neler Yeni

Erazer İ5-13420H 16GB 512SSD RTX4060 Laptop🔥32.229 TL (Premium Visa Özel)

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Yakup
Ürünü premium hesap ile sepete ekleyiniz. Ödeme kısmında VISA logolu kart ile ödemede belirtilen fiyata düşüyor.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,011
İsim
Chloe Grace Moretz
alınır mı bu fiyata ?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Konusu acılmıstı orda yazdım yine yazıyorum
Aklıma ilk gelen, ekran kartı kaç W acaba?
Alacaklar için birkaç ozellik birakayim Ekran karti 75W
Ekran 250Nit %64Srgb kisacasi baya kotu Victus ekrani gibi birsey
2 tane m2 girişi var 54w hucre pil Çok dayanmaz oyunsuz 2-3 saat
Ram ddr4 m2 slotlarin birisi gen4 digeri gen 3
2 Tane Usb Type A tip a larin bi tanesi 2.0 sürümü 2 tane Type-C var
Ama en ucuz 4060 alinabilir bu paralara 4050 satiyolar
Alacak arkadaslar throttle stop ile islemciyi 30-45W a sinirlasinlar isinmaz oylece

25344143

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsimi Yok
Kesinlikle alınır. Uzun araştırdım, merak edenler aşağıyı okusun.

Ekranı kendi sitesinde %64 srgb olarak belirtilmiş ancak ekranı %100 srgb. Evet sitedeki veri yanlış. Ancak kontrast oranı biraz düşük 850 civarında. Yine de gönlünüz rahat etsin istiyorsanız, arayıp sorabilirsiniz.

Bellekler dandik ddr5'lere denk. Çünkü CL hızı düşük. CL22 diye hatırlıyorum. Bu fiyatta kabul edilebilir.

Throttle stop ile işlemciyi 45 dereceye sabitlerseniz, işlemci ortalama 80 derecede takılıyor ve ısınma sorunu kalmıyor. Performanstan da öyle ama aman bir şey kaybetmiyorunusz. Tam performansta kullanayım derseniz, 90-95'leri görür.

Ekran kartını 75 watt tam güç çalıştırabilirsiniz, 80 dereceyi görmüyor.

Bence çok büyük bir eksi olarak kulaklık girişi ikiye ayrık. Kulaklık ve mikrofon girişi yan yana farklı girişler. Tek girişli kulaklık kullanmak istiyorsanız, dönüştürücü lazım.

3 yıl garanti vadediyorlar, önemli bir güven göstergesi.

Klavye düzeni mükemmel. Tam boy ok tuşları, dikey olarak denk gelen sağ shift ve ctrl.

Ekranı sallanmıyor.

ÖZETLE, Eğer bir kronik sorun sahibi değilse, fiyatına göre rakipsiz. Hepsiburadadan peşin fiyatına 9 taksitle güzel bir fırsat.

Son düzenleme:

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Yakup
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekranı kendi sitesinde %64 srgb olarak belirtilmiş ancak ekranı %100 srgb. Evet sitedeki veri yanlış. Ancak kontrast oranı biraz düşük 850 civarında. Yine de gönlünüz rahat etsin istiyorsanız, arayıp sorabilirsiniz.

Bellekler dandik ddr5'lere denk. Çünkü CL hızı düşük. CL22 diye hatırlıyorum. Bu fiyatta kabul edilebilir.

Throttle stop ile işlemciyi 45 dereceye sabitlerseniz, işlemci ortalama 80 derecede takılıyor ve ısınma sorunu kalmıyor. Performanstan da öyle ama aman bir şey kaybetmiyorunusz. Tam performansta kullanayım derseniz, 90-95'leri görür.

Ekran kartını 100 watt tam güç çalıştırabilirsiniz, 80 dereceyi görmüyor.

Bence çok büyük bir eksi olarak kulaklık girişi ikiye ayrık. Kulaklık ve mikrofon girişi yan yana farklı girişler. Tek girişli kulaklık kullanmak istiyorsanız, dönüştürücü lazım.

Klavye düzeni mükemmel. Tam boy ok tuşları, dikey olarak denk gelen sağ shift ve ctrl.

Ekranı sallanmıyor.

ÖZETLE, Eğer bir kronik sorun sahibi değilse, fiyatına göre rakipsiz. Hepsiburadadan peşin fiyatına 9 taksitle güzel bir fırsat.
22 CL dandik bir bellek mi. Cl değerinin düşük olması iyi bir şey. Cl değeri ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur.

25344143

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsimi Yok
Hayır orada demek istediğim belleklerin ddr4 olmasına rağmen cl22 hız sayesinde ddr5 giriş seviye ramler ile eşit performans göstermesi.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ramazan kaya

Ekran kartını 100 watt tam güç çalıştırabilirsiniz, 80 dereceyi görmüyor.

Ekranı sallanmıyor.

işlemciyi nasıl sabitleyebiliyoruz acaba throttle stop ile , ilgili video var mıdır?

Top Bottom