Neler Yeni

✈️ Erdoğan, Arap ülkelerinde ekonomi turuna çıktı! (Para arayışı)

İceWolf

80+ Silver
İki tane ajanın kışkırtmasıyla "İslam halifesine" karşı gelecek şeylerin senin kardeşin olduğunu düşünüyorsan eyval... Allah akıl fikir versin.
2 tanemi? Canım beni tam 14 senelik ajanların çalışmasından, o topraklardaki islam muhalifllerinin organize edilip güçlendirilmesi ve silahlandırılmasından bahsediyoruz.

Madem araplar toptan haindi, yıllar sonra Çanakkalede niye Hristiyanlarla savaşıp Anadolu için şehid oldular, ne işleri vardı?

Senin bugün çok sevdiğin Yunanistan KAVALA lılar neden Anadolu insanlarıyla Hristiyanlar safında savaştılar. Ne işleri vardı?

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Araplarin bir kısmı ihanet etmiştir ama Suriye Irak cephesinde çoğunlukla bizim yanımizdadırlar ki onu geçin bize sadece kürtler isyan etmemiştir yunanlar ermeniler romanlar bulgarlar sırplar ve daha çok millet bize Rusyanın etkisiyle isyan etmiştir ama siz sadece araplari isyan etmiş olarak nitelendiriyorsaniz bu sadece sizi kandırdıkları anlamına gelir

İceWolf

80+ Silver
Araplarin bir kısmı ihanet etmiştir ama Suriye Irak cephesinde çoğunlukla bizim yanımizdadırlar ki onu geçin bize sadece kürtler isyan etmemiştir yunanlar ermeniler romanlar bulgarlar sırplar ve daha çok millet bize Rusyanın etkisiyle isyan etmiştir ama siz sadece araplari isyan etmiş olarak nitelendiriyorsaniz bu sadece sizi kandırdıkları anlamına gelir
İşlerine gelmezki. Çünkü sosyal medyayı Batılılar finanse ediyor ve Arapları söyleyin sadece diyor :)

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Adam çalışıyor.

Diğerleri mi? Onlar da hep konuşuyor. Boş konuşuyor. Konuşmaktan iş yapmaya vakit bulamıyor.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
İşlerine gelmezki. Çünkü sosyal medyayı Batılılar finanse ediyor ve Arapları söyleyin sadece diyor :)
Komplo teorisi de geldi :D Arkadaşlar madem dış ilişkilere ilgi duyuyorsunuz gidin Uluslararası ilişkiler Teorileri okuyun. Saçma sapan teorilerle arapları-doğuyu iyi, batıyı kötüyü tanımlamak saçmalık veya tam tersi. Çıkar ilişkileri olarak görmelisiniz ülkeler arası ilişkileri.

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Komplo teorisi de geldi :D Arkadaşlar madem dış ilişkilere ilgi duyuyorsunuz gidin Uluslararası ilişkiler Teorileri okuyun. Saçma sapan teorilerle arapları-doğuyu iyi, batıyı kötüyü tanımlamak saçmalık veya tam tersi. Çıkar ilişkileri olarak görmelisiniz ülkeler arası ilişkileri.
Kimse arapalar-doğu iyi demiyor ama batının kötü olduğunu kabul edemiyorsan asimilesindir daha 50 yıl öncesine siyahi çocukları insanat bahçesinde sergileyen şerefsizler şimdi modern eşitlikçi fln olmuyor.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Túrkiye'yi birinci Cihan harbinde işgal edenler Hint'liler miydi? Bilemedim şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Batılılar bizi Arap'lardan kurtamak için gelmişlerdi belki.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kimse arapalar-doğu iyi demiyor ama batının kötü olduğunu kabul edemiyorsan asimilesindir daha 50 yıl öncesine siyahi çocukları insanat bahçesinde sergileyen şerefsizler şimdi modern eşitlikçi fln olmuyor.
50 yıl önce? Günümüzde aynı dinin farklı mezhebine sahip olduğu için kendi din kardeşini boğazlayana eşitlikçi yaklaşınca asimile olmuyor musun?

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Ben zaten kimseye iyi demedim yukarıdaki arkadaş iyi göstermeye çalışıyor. Ben aksine uluslararası sistem kimseye bakmaz diyorum. Bana niye böyle bir yazı yazdın onu da anlamadım. Yazdığımı okusan zaten anlarsın. Orada "Saçma sapan teorilerle arapları-doğuyu iyi, batıyı kötüyü tanımlamak saçmalık veya tam tersi." yazıyor. Bak son cümlede veya tam tersi diyorum. Abd'nin Vietnama girişini de biliyoruz bir çok savaş suçu işlediğini (bu sadece bir tanesi) ama ülke yönetmek hiçbir şeye benzemez. Çıkarın dünyanın neresindeyse oradan faydalanırsın ama çıkarını her şekilde hesaplaman gerek. Önemli olan burada gidip görüşmesi değil görüşmenin ayrıntıları, şeffaflık.

İceWolf

80+ Silver
Ben zaten kimseye iyi demedim yukarıdaki arkadaş iyi göstermeye çalışıyor. Ben aksine uluslararası sistem kimseye bakmaz diyorum. Bana niye böyle bir yazı yazdın onu da anlamadım. Yazdığımı okusan zaten anlarsın. Orada "Saçma sapan teorilerle arapları-doğuyu iyi, batıyı kötüyü tanımlamak saçmalık veya tam tersi." yazıyor. Bak son cümlede veya tam tersi diyorum. Abd'nin Vietnama girişini de biliyoruz bir çok savaş suçu işlediğini (bu sadece bir tanesi) ama ülke yönetmek hiçbir şeye benzemez. Çıkarın dünyanın neresindeyse oradan faydalanırsın ama çıkarını her şekilde hesaplaman gerek. Önemli olan burada gidip görüşmesi değil görüşmenin ayrıntıları, şeffaflık.
Malesefki Anadoluyu; Yunanın, İngilizin, Amerikalının, Fransızın işgal ettiğini, binlerce masum halkı öldürdüklerini, Kadınlara tecavüz ettiklerini, çocukların kafasıyla top oynadıklarını söyleyemeyen tipler dolu. Bence ise bu tipler bilerek bunu Anadolu halkına unutturup yutturmaya çalışıyorlar.

Bu tiplere bakınca İzmirin işgalinde Yunanı ve ABD lileri bayraklarla ve çiçeklerle karşılayan sözde Türk gerçekte Rum-Yahudi olanlar geliyor aklıma. Batıyı savunup Araplara düşman olmaları normal...

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Malesefki Anadoluyu; Yunanın, İngilizin, Amerikalının, Fransızın işgal ettiğini, binlerce masum halkı öldürdüklerini, Kadınlara tecavüz ettiklerini, çocukların kafasıyla top oynadıklarını söyleyemeyen tipler dolu. Bence ise bu tipler bilerek bunu Anadolu halkına unutturup yutturmaya çalışıyorlar.

Bu tiplere bakınca İzmirin işgalinde Yunanı ve ABD lileri bayraklarla ve çiçeklerle karşılayan sözde Türk gerçekte Rum-Yahudi olanlar geliyor aklıma. Batıyı savunup Araplara düşman olmaları normal...
Ermenileri unutmuşsun.

İceWolf

80+ Silver
Ermenileri unutmuşsun.
Yok unutmadım, olurmu. Ermeniler bu toprakların eşit insanlarıydı. Onlar savaşta yoktu. Fakat Fransız ve Rus devletlerinin silahlandırması ve ajanların organizasyonuyla Komşularına katliamlar yaptı. Araplarla aynı konumdalar benim gözümde. Fakat Ermeniler Anadoludaki 1000 yıldır huzur içinde yaşadıkları halklara özelliklede Kürt ve Türklere çok büyük ihanetler ettiler.

İhanetleri öyle bir seviyeye çıktıki, ABD-İngiliz-Fransız-Yunan dan daha çok zarar verdiler, Daha çok insan katlettiler. Batılılar müslüman ordularla savaştılar ama Ermeniler sadece Masum köylüleri katlettiler. O yüzden Ermenilerin yeri ayrıdır.

Top Bottom