Neler Yeni

🟠 Erdoğan: "Asgari ücrette sözümüzü tuttuk ve enflasyona ezdirmedik!"

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,379
İsim
Hacı
1 ekmeği artık 10 ₺ ye almamız harika bir alım gücü olacak. Kutlu Dava! Güçlü Türkiye...
Bizim burda fırında 6.5 lira. Bim ve a101 de 5 lira, hatta indirim yapmış bim a101 4 liraya veriyor hayret ettim. 1-2 hafta önce aynı bim ve a101 6.5 liraya veriyordu :ROFLMAO:

Berkarda

80+ Silver
1-2 ay sonra dolar aynı veya düşerse çok iyi olur

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Ya beyler ben bir şey diyeceğim. 2017 de falan kimse bu kadar ekonomi çok kötü demiyordu. Şimdi niye herkes diyor? O zamanlar asgari ücret 1700tl Di. Dolar 3.5tl. Şimdi asgari ücret 17k dolar 30tl. ilerleyememişiz. Eskiye döndük gibi. Bence ilerleyen dönemlerde ekonomi iyiye gidecek. Bence ekonomiyi çok kötülüyorsunuz. Kötü ama çok da değil gibi. Bu arada malum partili falan değilim. Sadece ben böyle düşünüyorum. Belki yanlış düşünüyorumdur. Akıl verebilirsiniz.
Bilinçlenmek için dışa bağımlılık oranımıza bakabilirsin. Dövizin yükselmesinin de bizim dışa bağımlılığımıza ne kadar etki ediyor görebilirsin. Bunun dışında ülke olarak sermayemizin uçup gittiğini de görebilirsin. Satılan şeylere bakman yetmez ayrıca yabancılara satılan arazilerede bakman gerek. Yap-işlet-devredeler herhalde bir gün sisteminde verilen garanti ücretlerden dolayı aylık ne kadar zarar ettiğimize de bakabilirsin. Kısacası bu ekonomi düzelmez.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Jckshxksbxks

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Ama fiyatları karşılaştırınca her şey 10 katına çıkmış gözüküyor kâğıt üstünde. Yani ben internetten öyle gördüm.
aldığımız tek ürün olsa 10x olsa tamam ama her şey 10 katına çıkınca olmuyor o mantık ve en büyük sorun kiralar kira derdi.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Tr de asgari ücret her zaman 400 dolardır. 17.000/400=42.5. Dolar 42.5 olacak hayırlı olsun

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ya beyler ben bir şey diyeceğim. 2017 de falan kimse bu kadar ekonomi çok kötü demiyordu. Şimdi niye herkes diyor? O zamanlar asgari ücret 1700tl Di. Dolar 3.5tl. Şimdi asgari ücret 17k dolar 30tl. ilerleyememişiz. Eskiye döndük gibi. Bence ilerleyen dönemlerde ekonomi iyiye gidecek. Bence ekonomiyi çok kötülüyorsunuz. Kötü ama çok da değil gibi. Bu arada malum partili falan değilim. Sadece ben böyle düşünüyorum. Belki yanlış düşünüyorumdur. Akıl verebilirsiniz.
Ne demek kötü hocam çok kötü

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
2017'de ekonomi iyi değildi yine evet ama alım gücü bu kadar düşük değildi , ama o zamanlar dolar vs bu kadar artmadıgı için tl bu kadar değer kaybetmediği için çok konuşulmuyordu. Kısmen katılıyorum size

Top Bottom