Neler Yeni

Erdoğan: " Başka ülkelere gidenlere acıyoruz."

Başka ülkelere gidenlere acıyor musunuz?

• Evet

• Evet

• Evet

• Evet

• Evet

• Evet

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Kesinlikle Reisim. 2023'ün ilk gününde süper güç olacağız. Binalar filan Cyberpunk'taki gibi olacak. Diğer ülkelere fark atacağız.

Bura.K

80+ Silver
2023/2024 gibi Allah izin verirse Almanya'ya gideceğim. Tabi duruma bağlı. Benim önüm açık. Forumdaki arkadaşlara da kesinlikle çalışıp, dil öğrenip yurt dışına gitmelerini öneririm. Ayrıca Cumhurbaşkanı(mız), bu konuşmasında "konserler"den de bahsediyor yani Konserleri bile lüks görmüş :D Hayata bir kere geliyorsunuz dostlarım. Yaşantınızın tadını çıkartın, sahte milliyetçilikle değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can

Kesinlikle Reisim. 2023'ün ilk gününde süper güç olacağız. Binalar filan Cyberpunk'taki gibi olacak. Diğer ülkelere fark atacağız.
Sayın reisim lütfen banada aciyip beni de başka ülkeye gönderir misiniz.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Önceden bırakın gitsinler diyordu şimdi mi aklına gelmiş. :D
Seçim yaklaşıyor tabi. 🙂
2023/2024 gibi Allah izin verirse Almanya'ya gideceğim. Tabi duruma bağlı. Benim önüm açık. Forumdaki arkadaşlara da kesinlikle çalışıp, dil öğrenip yurt dışına gitmelerini öneririm. Ayrıca Cumhurbaşkanı(mız), bu konuşmasında "konserler"den de bahsediyor yani Konserleri bile lüks görmüş :D Hayata bir kere geliyorsunuz dostlarım. Yaşantınızın tadını çıkartın, sahte milliyetçilikle değil.
İnşallah gidersiniz kendinizi kurtarmış olursunuz.

alex jensen

80+ Silver
Top Bottom