aklıma altın mikrofonla afrikadaki fakir ailelere dua eden suudi arabistan din bakanı mı ne vardı ya o geldiBu şey değil mi ya fakire şükür ve dua ettirip, zengini daha çok zengin yapan SİSTEM.
Bazen cidden dinlerin fakir insanları düzen de tutmak için uydurulan şeyler olduğuna inanıyorum.aklıma altın mikrofonla afrikadaki fakir ailelere dua eden suudi arabistan din bakanı mı ne vardı ya o geldi
silivri soğuktur.Erdoğan: Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder.
Ben bu söze tek şu fotoğrafı göstermek istiyorum.
Bu arada haberleri yazarken başlık bulamıyorum la
Kaynak atabilirmisin?Ya tamam işte RTE yi sevmiyon anladık adamın her cümlesini buraya atmanın hiç bir anlamı yok.
fakir insanlara umut baglayacak bırsey bulamazsan nasıl koyun olsunlar dımıBazen cidden dinlerin fakir insanları düzen de tutmak için uydurulan şeyler olduğuna inanıyorum.
albeni derken çikolotadan bahsediyor albeni almayın diyor reisimErdoğan: Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder.
Ben bu söze tek şu fotoğrafı göstermek istiyorum.
Bu arada haberleri yazarken başlık bulamıyorum la
Eee yani? Cumhurbaşkanı olduğu için eleştirmeyelim mi?Adam cumhurbaşkanı beyler kendinize gelin
Ya her neyse adam @Uygâr sebebiyle konuşmayı bırakacak en sonundaAlıntıyı görüntüle
ASDASDASD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neçirvan Barzani Türkiye'de
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirerek, Davutoğlu ve Erdoğan ile görüştü.www.dunya.com
Haberde değil bu kaç yıl öncesinden varmış.